/* Custom slider dots */

Leg interne kennis moeiteloos vast in leeractiviteiten

Binnen jullie organisatie is er een schat aan interne kennis. Van bedrijfsspecifieke procedures tot aan de documentatie die ontstaat bij de introductie van een nieuw product. Met onze auteurstool leg je deze kennis moeiteloos vast in impactvolle leeractiviteiten voor collega’s en klanten.

man kijkt verveeld naar computerscherm

Hoeveel handboeken en documentatie dwalen er in jouw organisatie onaangeroerd rond?

Vaak duurt de inwerkperiode tot aan de proeftijd. En heeft deze een hoog learning-on-the-job gehalte. Bij serieuze kennisoverdracht werkt iemand het “eventjes” uit en komt het nadien op een verdwaalde map te staan. Of erger nog; het wordt per e-mail gedeeld. En als je het later nodig hebt dan ontbreekt de context. En waar stond het überhaupt opgeslagen?

Herkenbaar? Zonde, want het effectief borgen en delen van kennis levert veel op!  

De kennis gaat niet verloren als collega’s met pensioen gaan

Nieuwe werknemers zijn veel sneller ingewerkt

Eenduidige (werk)instructies verhogen de kwaliteit

Werknemers nemen makkelijker werk over van elkaar

Een auteurstool om ...

nieuwe medewerkers te onboarden

interne kennis vast te leggen

werkinstructies te digitaliseren

Versterk jullie cultuur met een  DNA module

Hiermee vergroot je niet alleen de betrokkenheid, maar kun je ook snel nieuwe talenten inwerken. Creëer een bedrijfscultuur waar collega’s trots op zijn. Dompel ze onder in wie jullie zijn en waar jullie voor staan.

Leg interne kennis vast in leeractiviteiten

Er zit heel veel kennis en ervaring in het hoofd van ervaren krachten. Leg dit gemakkelijk vast in leeractiviteiten, én deel dit vanuit je eigen academy. Zo is het 24/7 toegankelijk vanaf één centrale plek.

Standaardiseer en digitaliseer de werkinstructies

Werk efficiënter en effectiever door de werkinstructies te digitaliseren. Niet meer afhankelijk van de capaciteit van een collega, maar maak collega’s vertrouwd met hun taken door eenduidige werkinstructies.

Creëer een slim leeraanbod met AI

Met de Smart Assistant wordt het creëren van leeractiviteiten nog gemakkelijker.
Deze slimme assistent ondersteunt jou in het maken van online trainingen. Hiermee maken we de kracht van Artificial Intelligence laagdrempelig beschikbaar in jouw online academy:

Brainstorm met de Smart Assistant: typ een onderwerp en krijg inhoudelijke suggesties;

Maak content eenvoudig beschikbaar in andere talen door teksten te vertalen met de Smart Assistant;

De Smart Assistant maakt nog sneller vragen en genereert antwoordopties. Zo maak je eenvoudig je toets of quiz compleet;

Vergroot de vindbaarheid van je content door skills aan leeractiviteiten te koppelen met behulp van AI;

Vraag een demo aan

Elke medewerker een eigen leerpad

Alle online leeractiviteiten kun je bundelen in een handige Learning Playlist. Zo koppel je trainingen aan medewerkers die deze volgens jou moeten volgen. Op deze manier zorg je er op een snelle manier voor dat de juiste kennis bij de juiste groep en dus de bijpassende medewerkers terecht komt. Wel zo efficiënt!

Dit komt goed van pas bij bijvoorbeeld onboardingprocessen of bij groepen medewerkers die specifieke vaardigheden moeten ontwikkelen. Je stelt gemakkelijk een compleet gepersonaliseerd leeraanbod samen voor al jouw medewerkers, klanten of leveranciers.

Interactieve leer- en werkvormen

Bij Brighter Legends begrijpen we dat iedere medewerker op zijn of haar eigen manier leert. Daarom kun je met onze auteurstool eenvoudig zelf leeractiviteiten toevoegen die passen bij jouw medewerkers. Onze academy bevat een breed scala aan werkvormen, zoals tekstuele informatie, interactieve video's, audiobestanden, documenten, inleveropdrachten en nog veel meer. En wil je specifieke leerstof in meerdere leeractiviteiten terug laten komen? Het leeraanbod dat je hebt gemaakt, hergebruik je eenvoudig in een andere leeractiviteit.

Meten is weten

We begrijpen ook dat het cruciaal is om de kennis die je werknemers opdoen te kunnen evalueren. Daarom bieden we diverse toetsvormen aan. Met onze auteurstool kun je gemakkelijk quizzen of examens samenstellen voor je medewerkers.

Bovendien kun je verschillende soorten vragen toevoegen aan leeractiviteiten, zoals meerkeuzevragen, video-vragen of reflectievragen. Hiermee kun je nauwkeurig meten wat je wilt weten en de kennis van je medewerkers op de juiste manier beoordelen.

Alles centraal organiseren en beheren

Gebruikers loggen in via hun eigen account, waarmee ze hun persoonlijk Playlist kunnen volgen. Het systeem geeft jou als leidinggevende vervolgens vanuit één overzicht inzicht in alle leeractiviteiten. Via teamdashboards en Learning Analytics kun je direct volgen wat er geleerd wordt.

Door inzicht te hebben in de voortgang van je werknemers, kun je beter plannen voor de toekomstige behoeften van je organisatie. Je kunt identificeren welke vaardigheden ontbreken en vervolgens bijpassende trainingen ontwikkeling. Zo groei je als organisatie mét je medewerkers.

Koppelen met systemen

Een leeraanbod moet groeien en met de tijd mee gaan. De technologie, jouw organisatie en medewerkers staan tenslotte ook niet stil! Mocht je het leeraanbod in de toekomst willen uitbreiden, dan kan dat uiteraard. Ook biedt Brighter Legends de mogelijkheid om te koppelen met platformen als YouTube of Google Services.

Op deze manier kan de leerervaring van jouw bedrijf eindeloos worden uitgebreid! Meer weten over de integratiemogelijkheden? Wij staan voor je klaar!

 "Het is zo makkelijk om veel info te verwerken, en het is veel fijner dan een boek lezen!"

Leebo logo

Beppie Romeijn-Nieuwenhuis
Leebo Intelligente Bouwsystemen B.V.

Zien hoe gemakkelijk je zelf content kunt maken?

Heb jij ook een hoop handboeken liggen die niemand leest? Of een heleboel kennis in de hoofden van jullie mensen, maar geen plek om het écht goed op te slaan? Wij helpen je hier graag bij.

Vraag een demo aan
Mock-up SOLIDWORKS Fundamentals training

SOLIDWORKS Fundamentals Training

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als engineer tot slimme ontwerpen te komen.

Ontdek training