Mock-up SOLIDWORKS Fundamentals training

SOLIDWORKS Fundamentals Training

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als engineer tot slimme ontwerpen te komen.

Ontdek training

Maak zelf gemakkelijk en snel content met onze auteurstool

Wanneer je als productiebedrijf met een Learning Management Systeem (LMS) aan de slag gaat, wil je waarschijnlijk je eigen trainingen kunnen toevoegen. Niet alle bestaande content is immers relevant voor jullie. En juist jullie bedrijfsspecifieke kennis maakt het relevant en interessant voor je medewerkers.

Dit klinkt misschien als een uitdaging, maar met de academy van Brighter Legends heb je de beschikking over een krachtige auteurstool die het ontwikkelen van maatwerk leeractiviteiten een stuk eenvoudiger maakt.

Mock-up Brighter Legends academy
Mock-up J vd Mortel Academy

Wat is een auteurstool?

Een auteurstool is een softwaretool waarmee je online trainingen en leeractiviteiten kunt creëren. Denk bijvoorbeeld aan trainingen over productieprocessen, veiligheidsprocedures, kwaliteitsnormen, of het gebruik van specifieke machines en apparatuur.

Met de auteurstool van Brighter Legends kun je eenvoudig e-learning modules bouwen en verschillende leervormen integreren. Door diverse leervormen met elkaar te combineren bouw je snel een gebruiksvriendelijke, interactieve module of een speciaal ontworpen leerpad voor jouw medewerkers.

Een passende werkvorm voor iedere leervraag

Bij Brighter Legends begrijpen we dat iedere medewerker op zijn of haar eigen manier leert. Daarom bieden we de flexibiliteit om de werkvorm aan te passen aan de leerstijl die het beste past bij jouw team.

Onze academy bevat een breed scala aan werkvormen, zoals tekstuele informatie, interactieve video's, audiobestanden, documenten, inleveropdrachten en nog veel meer. Daarnaast kun je al deze online leeractiviteiten bundelen in een handige Learning Playlist. Dit komt goed van pas bij bijvoorbeeld onboardingprocessen of bij groepen medewerkers die specifieke vaardigheden moeten ontwikkelen.

Screenshot thema's in Brighter Legends academy
Logo leervormen Brighter Legends academy

Meten is weten

We begrijpen ook dat het cruciaal is om de kennis die je werknemers opdoen te kunnen evalueren. Daarom bieden we diverse toetsvormen aan. Met onze auteurstool kun je gemakkelijk quizzen of examens samenstellen voor je medewerkers. Bovendien kun je verschillende soorten vragen toevoegen aan leeractiviteiten, zoals meerkeuzevragen, video-vragen of reflectievragen. Hiermee kun je nauwkeurig meten wat je wilt weten en de kennis van je medewerkers op de juiste manier beoordelen.

De juiste kennis bij de juiste mensen

Koppel trainingen aan medewerkers die deze volgens jou moeten volgen. Je kunt deze medewerkers indelen in groepen en ze verdelen op basis van functie-, afdeling- en vestigingsniveau. Op deze manier zorg je er op een snelle manier voor dat de juiste kennis bij de juiste groep en dus de bijpassende medewerkers terecht komt. Wel zo efficiënt! Denk bijvoorbeeld aan de onboarding van stagiaires of nieuwe medewerkers. Of creëer een playlist met instructievideo’s voor klanten of leveranciers. Op deze manier kunnen gebruikers hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau krijgen. En tegelijkertijd is jouw organisatie aantrekkelijker voor werkzoekenden.

Screenshot Mijn team
Screenshot Mijn team

Alles centraal organiseren en beheren

Het systeem geeft je vanuit één overzicht inzicht in alle leeractiviteiten. Gebruikers loggen in via hun eigen account, waarmee ze hun persoonlijk playlist kunnen volgen. Medewerkers krijgen inzicht in de voortgang en persoonlijke ontwikkeling, terwijl leidinggevenden via teamdashboards en Learning Analytics kunnen volgen wat er geleerd wordt.

Koppelen met systemen

Een leeraanbod moet groeien en met de tijd mee gaan. De technologie, jouw organisatie en medewerkers staan tenslotte ook niet stil! Mocht je het leeraanbod in de toekomst willen uitbreiden, dan kan dat uiteraard! Ook biedt Brighter Legends de mogelijkheid om te koppelen met platformen als Youtube of Google Services. 

Op deze manier kan de leerervaring van jouw bedrijf eindeloos worden uitgebreid! Meer weten over de integratiemogelijkheden? Wij staan voor je klaar! 

Integratiemogelijkheden
Mock-up J vd Mortel Academy

We maken het je graag gemakkelijk.

Bij Brighter Legends stellen we gebruiksvriendelijkheid en eenvoud voorop in onze auteurstool. Dus, zelfs als je weinig ervaring hebt met het ontwikkelen van leercontent, is dat geen probleem! De intuïtieve interface van onze auteurstool stelt jou in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met het creëren van boeiende online trainingen. En mocht je toch behoefte hebben aan assistentie bij het didactisch vormgeven van je leeractiviteiten, dan staan onze L&D-specialisten klaar om je te ondersteunen.

Ontketen het groeipotentieel

Ben jij nieuwsgierig wat Brighter Legends kan betekenen voor jullie organisatie? 

Vraag direct een offerte aan:

Vorige
Volgende stap

Bedankt voor uw aanvraag

Gaaf, wij hebben jouw aanvraag goed ontvangen en staan te springen om voor jou aan de slag te gaan! Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op.
Woops! Er lijkt iets te zijn misgegaan. Probeer het nog eens, of mail naar welkom@brigtherorange.com