Mock-up SOLIDWORKS Fundamentals training

SOLIDWORKS Fundamentals Training

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als engineer tot slimme ontwerpen te komen.

Ontdek training
Word een lerende organisatie dankzij onze HR ondersteuning.

Ons werk verandert door de digitalisering van de bedrijfsvoering en de automatisering van de operatie. Om te kunnen werken in deze staat van constante verandering is het belangrijk dat we nieuwe manieren vinden om de productiviteit te verhogen, terwijl het werk tegelijkertijd doorgaat. Geef je medewerkers daarom de juiste handvaten om hiermee om te gaan en uit te kunnen blinken.

In de maakindustrie is er een sterke behoefte aan hooggekwalificeerde medewerkers. Deze mensen moeten beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om geavanceerde machines en apparatuur te bedienen of andere ingewikkelde werkzaamheden uit te voeren. Je medewerkers moeten zich dus constant blijven ontwikkelen en verbeteren. Wij helpen je daarbij door je te ondersteunen op het gebied van interne kennisontwikkeling, organisatie-DNA en maatwerkoplossingen.

Competentie management

Wil jij medewerkers ondersteunen in het ontwikkelen van hun competenties? Zorg voor een juiste selectie, ontwikkeling en beoordelingen en link dat aan het leerpad.

> Meer lezen

Jullie DNA en cultuur

Hoe maak je de koppeling tussen jullie organisatie-dna en de dagelijkse werkpraktijk? Wij helpen je hierbij met een goed samenspel van meerdere op elkaar afgestemde interventies.

> Meer lezen

Maatwerk

Heb jij al onderdelen op het gebied van leren en ontwikkelen in huis, maar wil je graag meer beweging zien? In de hele organisatie of juist bij specifieke teams? Wij geven je die kickstart.

> Meer lezen

Medewerkers die een nieuwe rol onder de knie moeten krijgen of die vaardiger willen worden in hun werk, hebben baat bij een leersituatie die lijkt op het dagelijkse werk of die zelfs plaatsvindt in die werkpraktijk. Want of het nu gaat om leidinggevenden, werkvoorbereiders, tekenaars of productiemedewerkers; voor iedereen geldt dat vaardiger worden het beste werkt als het je direct helpt in het dagelijkse werk. Relevantie is hierbij het sleutelwoord.

Met onze HR-begeleiding helpen we je om die kennisontwikkeling op gang te krijgen. Dat doen we door het samenstellen van relevante leerlijnen of ontwikkelingsplannen voor al jouw medewerkers. We onderzoeken welke content past bij welke competentie en stellen zo een op maat gemaakt leerpad samen. Daarnaast geven we je de juiste handvatten om de voortgang van je medewerkers te monitoren en te begeleiden.

Het DNA van jouw organisatie bestaat uit jullie kernwaarden, missie en visie. Het is de basis van de organisatiecultuur; het is de manier waarop de organisatie zichzelf ziet en hoe zij wil worden gezien door de wereld. Het vormt de basis voor alle beslissingen die de organisatie neemt, en stuurt het gedrag van je medewerkers.

Het is dus belangrijk om je medewerkers onder te dompelen in jullie DNA: zo vergroot je de betrokkenheid en tevredenheid van je medewerkers. Het helpt medewerkers om de kernwaarden van de organisatie beter te begrijpen en deze waarden in hun dagelijkse werk te integreren.

Maar hoe maak je nou die koppeling tussen de kernwaardes en de dagelijkse werkpraktijk? Het MT is hierin een bepalende factor. Wij helpen je om deze voorbeeldrol helemaal uit te spelen en zorgen ervoor dat je zelf praktisch aan de slag kunt met de kernwaardes binnen jullie praktijk.

Veel bedrijven zijn zich ervan bewust: blijven leren en ontwikkelen is noodzakelijk om toekomstbestendig te blijven. Ze hebben daarom praktische maatregelen genomen, zoals het aanschaffen van een leerplatform of het voeren van ontwikkelgesprekken met medewerkers. Maar wat blijkt? Het creëren van een leercultuur vraagt om een totale aanpak. Dit betekent dat er de juiste omstandigheden moeten worden gecreëerd om mensen te laten leren en ontwikkelen.

Om een leercultuur te creëren, moeten bedrijven bewust verschillende maatregelen nemen om de juiste omgeving te scheppen voor leren en ontwikkelen. Dit moet systematisch en bewust gebeuren, met aandacht voor zowel het systeem als het gedrag van mensen.

Wij zorgen voor een goed samenspel van meerdere op elkaar afgestemde interventies, waarmee je van jouw organisatie een lerende organisatie maakt.

Wat is de toegevoegde waarde van HR-begeleiding?

Wij geloven dat er meer potentieel beschikbaar is dan nu wordt benut. Bij mensen, in teams, in de samenwerking en in het vermogen van organisaties om te ontwikkelen. Met onze begeleiding ontketen je dit potentieel. Wij helpen je bij:

Aantrekken van nieuw talent

HR-begeleiding kan helpen bij het werven van de juiste kandidaten door middel van het opzetten van effectieve wervingsstrategieën en het identificeren van de juiste kanalen voor de werving.

Prestatiebeheer

We helpen je bij het opzetten van doelstellingen voor werknemers en het creëren van meetbare prestatie-indicatoren die kunnen worden gebruikt om de prestaties te monitoren en te verbeteren.

Tevredenheid van je werknemers

Tevreden werknemers zijn productiever en meer betrokken bij hun werk. We helpen je bij het opzetten van programma's en initiatieven die de betrokkenheid en tevredenheid van werknemers bevorderen.

Heb jij behoefte aan inhoudelijke expertise ...

op het gebied van leren en ontwikkelen in jouw organisatie? Wil jij een lerende organisatie? Brighter Legends en bundelt haar krachten met partners om jouw organisatie de juiste kennis en jarenlange ervaring te bieden. We denken en doen graag met je mee.

Bel 073 303 7900 of stuur ons een mailtje via welkom@brighterlegends.com

Jerram & Lize