SOLIDWORKS Cursus

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Of je nu pas net begint met SOLIDWORKS of al enige ervaring hebt: het kost wat inspanning om het volledig onder de knie te krijgen. Met deze SOLIDWORKS zelfstudie cursus leer jij de fundamentals om als professional engineer tot slimme ontwerpen te komen. Ontdek de mogelijkheden op je eigen tempo én wanneer het jou het beste uitkomt! Nieuwsgierig of deze SOLIDWORKS cursus iets voor jou is? Lees snel verder of vraag een gratis demo aan!

Ontdek de training
Mock-up SOLIDWORKS Fundamentals

SOLIDWORKS Fundamentals

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als professional engineer tot slimme ontwerpen te komen. Ontdek de mogelijkheden op je eigen tempo én wanneer het jou het beste uitkomt!

20-25

uur studiebelasting

Uur

11

Lessen

Start je gratis proefperiode
Screenshot tegel SOLIDWORKS Fundamentals

Haal het maximale uit SOLIDWORKS

In deze SOLIDWORKS basiscursus leer je hoe je het meest productief met SOLIDWORKS kan werken. Van schets tot model, van part tot assembly én van ontwerp tot werktekening. Deze training helpt je ook voor te bereiden op het SOLIDWORKS CSWA examen, zodat jij internationaal jouw vaardigheden kan aantonen. Deze online cursus is perfect geschikt voor beginners, thuisgebruik, studenten of professionals met 1 - 3 jaar (teken)ervaring.

6 maanden toegang tot online omgeving

24/7 on demand beschikbaar

8 uur Nederlandstalige instructie- en uitlegvideo’s

Oefeningen en proefexamen (CSWA)

Lesmateriaal: de training bevat instructievideo’s, oefenopdrachten, interactieve vragen, praktische tips & tricks om als professional engineer te kunnen werken.

Studiebelasting: afhankelijk van je voorkennis ca. 20 – 25 uur zelfstudie.

Wil jij ook een SOLIDWORKS
professional worden?

Prijs
€ 895

Per persoon (excl. BTW)

6 maanden toegang online omgeving

24/7 on demand beschikbaar

Nederlandstalige instructievideo's

Inclusief SOLIDWORKS Oefeningen

Inclusief oefenexamen (CSWA)

Diverse leer- en werkvormen

Optioneel uitbreidbaar met een verdiepende online sessie (€ 140,-) met een gecertificeerde SOLIDWORKS trainer. Hierin kun je live al jouw vragen stellen en sparren met de trainer.

Dit zijn de fundamentals die je leert!

De SOLIDWORKS interface

Sketches

Basic part modeling

Intermediate part modeling

Patterns, revolve, sweep & loft

Editing repairs & design changes

Assembly modeling

Drawings (werktekeningen)


Voorkennis:
er is geen specifieke voorkennis benodigd. Je doorloopt de SOLIDWORKS training op eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.

Licentie: je hebt een eigen SOLIDWORKS licentie (minimaal versie 2020) nodig. Heb je (nog) geen licentie? Neem dan contact op met Cadmes voor meer informatie over de mogelijkheden.

Persoonlijke toelage: bij OOM aangesloten bedrijven kunnen een tegemoetkoming aanvragen voor deze training.

Start jouw proefperiode!

Instituut

De SOLIDWORKS Fundamentals Training is een co-creatie van Cadmes en Brighter Legends. De samenwerking komt voort uit ons geloof in talentontwikkeling én gezamenlijke visie op leren. De combinatie van de SOLIDWORKS kennis van Cadmes met de didactische kennis vanuit Brighter Legends zorgt voor een unieke training voor de gehele sector! Cadmes is een Elite SOLIDWORKS Reseller en Training & Support provider. Cadmes helpt maakbedrijven succesvol te zijn in een veranderende industrie. Het team van meer dan 100 medewerkers staat klaar om met je mee te denken én een sterkere positie in de markt te veroveren.

Cadmes logo en SOLIDWORKS reseller icons

Nieuwsgierig naar deze SOLIDWORKS cursus?

Jerram en Lize helpen je graag verder. Bel 073 303 7900 of stuur ons een mailtje via welkom@brighterlegends.com

Jerram & Lize