Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Het nieuwe jaar is weer begonnen en we zijn allemaal weer volle bak aan de slag. Brighter Legends is het jaar goed gestart en met veel plezier kondigen wij onze samenwerking aan met UAcademy (onderdeel van UBrands en voorheen bekend als VOA-opleidingen).

De geschiedenis van onze partner gaat terug tot 1951, toen mede op initiatief van Berenschot en Philips besloten werd tot de oprichting van de VOA, de Vereniging Ontwikkeling Arbeidskunde. Deze bedrijven waren sterk in het analyseren van bedrijfsprocessen en het optimaliseren ervan. Op basis van de kennis en expertise die daarmee werd verzameld, werden opleidingen op het gebied van arbeidskunde ontwikkeld en deze werden ondergebracht in de VOA. Al snel werden de opleidingen over Arbeidskunde, Werkvoorbereiding, Productieplanning en Productiebeheersing een begrip.

De mens is altijd de belangrijkste factor

Al jarenlang verzorgt UAcademy praktijkgerichte opleidingen, die zowel de proceskant als de menselijke kant van de business verbeteren. En Brighter Legends is er voor de maakbedrijven die willen groeien door hun mensen te laten groeien. Met behulp van de online academy kunnen we de ontwikkeling van medewerkers écht centraal stellen. Het is dan ook een logisch stap om de krachten te bundelen op basis van onze gedeelde visie op leren en ontwikkelen. Samen gaan we de klus klaren om praktijk- en mensgerichte trainingen te ontwikkelen voor de technische sector. Inhoudelijk beresterk én met de voordelen van online leren!

Blended leren

Wij geloven dat de kracht hem niet enkel zit in het één of het ander, maar juist in de combinatie ervan. De juiste mix van online en offline leren én hard & soft skills. De branche specifieke trainingen die we vanuit onze samenwerking gaan ontwikkelen bestaan voor het merendeel uit een combinatie van klassikaal én online leren. Op deze manier hebben cursisten wel de voordelen van online leren, en kan het op eigen tempo en passend bij het werk gevolgd worden. De kennis verpakken we in praktische en korte hoofdstukken die bestaan uit diverse interactieve leer- en werkvormen. Op deze manier kommen cursisten op een gemakkelijke, leerzame én leuke manier door de theorie heen. En afhankelijk van de cursus bestaan sommige onderdelen uit een klassikale training, zodat cursisten via een offline workshop of cursusdag ook leren hoe ze er in de praktijk mee aan de slag kunnen gaan. Met blended leren brengen we het leren naar de werkplek. Effectief, gericht op de praktijk én de prestaties van de medewerkers!

Welke trainingen komen er dit jaar aan?

De onderwijskundige experts én vakspecialisten van UAcademy en Brighter Legends zijn momenteel hard aan het werk om de opleidingen te ontwikkelen. We gaan altijd een stap verder dan alleen de theorie alleen. Cursisten zullen daarom ook praktijkopdrachten en ‘action learning opdrachten’ moeten uitvoeren, want je leert immers door te doen. Houd ons cursusaanbod in de gaten, want o.a. deze trainingen staan voor dit jaar op de planning:

  • Lean Orange Belt
  • Lean Green Belt
  • Werkvoorbereider
  • Teamleider 2.0
  • Productieplanning
  • Leanplanning

Stay tuned for more...

Bevlogen

We dromen, durven en doen. Met het lef om te pioneren blijven we leren.

Oprecht

We werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Bij fouten draaien we er niet omheen, lossen het op en leren ervan.

Samen

Met elkaar kom je verder en haal je het beste in elkaar naar boven.

Tegel werken met TeamsTegel FEMTegel TimemanagementTegel 'Alles over klantcontact'Tegel SOLIDWORKS Tips & tricks

Start jouw proefperiode

Overweeg je van start te gaan met onze academy maar wil je het eerst uitproberen? Dat kan! Vraag een gratis proefperiode aan van twee weken en probeer de academy eerst uit.

Ervaar de kracht van online trainingen

On demand en 24/7 beschikbaar

Uitgebreide trainingsbibliotheek

Onbeperkt toegang in de proefperiode

Proefperiode aanvragen

Meer weten?

Laat je inspireren door onze blogberichten.