Mock-up SOLIDWORKS Fundamentals training

SOLIDWORKS Fundamentals Training

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als engineer tot slimme ontwerpen te komen.

Ontdek training

Altijd inzicht in het skill level.

Bij Brighter Legends vinden we leren belangrijk. Maar leren an sich is niet het doel. Daarom koppelen we het leren aan performance. Inzicht in het skill-level stelt je in staat om effectiever personeel aan te nemen, teams samen te stellen, capaciteitsplanning te doen en werknemers door te ontwikkelen en hun prestaties te beoordelen. Dit draagt bij aan de groei en het succes van jullie organisatie.

Maak succes meetbaar

Leren is belangrijk, maar wat is het rendement van leren eigenlijk?

Door inzicht te hebben in het skillsniveau van je werknemers, kun je beter plannen voor de toekomstige behoeften van je organisatie. Je kunt identificeren welke vaardigheden ontbreken en vervolgens investeren in training en ontwikkeling. Of nieuwe werknemers aan te nemen met de benodigde vaardigheden. Performance management is een methode waarbij organisatiedoelen worden vertaald naar teams en medewerkers. Zo groei je als organisatie mét je medewerkers.

Screenshot Rakoo

Meten is weten.

Ga je met skills aan de slag? Dan moet je eerst het huidige niveau bepalen.
Door rekening te houden met de sterke punten en expertise van elk individu,
kun je ervoor zorgen dat teams complementair zijn en elkaar aanvullen.

Zet teams optimaal in en creëer functie- of rol specifieke playlists, door leeractiviteiten te koppelen aan vaardigheden. Hoe bepaal je het niveau?
Dit kan met met de academy van Brighter Legends op verschillende manieren:

Focus skills bepalen

Peer reviews

Zelfreflectie

Screenshot Rakoo

Inzicht in het leerrendement

Onze online academy biedt leeractiviteiten waar jouw teams direct mee aan de slag gaan, terwijl jij real-time inzicht hebt in hun voortgang. We geven je een duidelijk beeld van wat leren jouw organisatie oplevert en tonen de waarde van investeren in hun ontwikkeling.

Aan de slag met jouw skills

Wij stimuleren de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jouw medewerkers met tools en assessments om hun skills en competenties te meten. We zorgen er vervolgens voor dat elke leeractiviteit nauwkeurig gekoppeld is aan de specifieke vaardigheden die je wilt versterken.

Grip op je eigen ontwikkeling

Wij helpen je om jezelf te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het stellen van doelen, en het geven en ontvangen van feedback. Zo krijg je inzicht krijgen in je eigen skills en kun je bijsturen waar nodig voor het beste resultaat.

Houd de competenties van je medewerkers up-to-date

Vaardigheden zijn belangrijker dan ooit. In de huidige krapte op de arbeidsmarkt en met de snelle technologische ontwikkelingen is het cruciaal dat jouw medewerkers beschikken over de juiste vaardigheden om hun werk succesvol uit te voeren. Met onze Learning Analytics creëer je real-time inzicht in de performance. Zo breng je de competenties, oftewel skills, van jouw team in kaart zodat je altijd up-to-date kunt blijven.

Bij Brighter Legends meten we het basisniveau van deze skills en stellen we doelen om medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden jou de mogelijkheid om slimme leeractiviteiten te creëren die gekoppeld zijn aan jouw specifieke doelen. Zo zorgen we voor een slimme en effectieve groeistrategie.

Screenshot Rakoo

Bepaal het niveau van je medewerkers en biedt passende leeractiviteiten

Screenshot Rakoo

Stimuleer ontwikkeling en werk samen aan organisatiedoelen

Screenshot Rakoo

Weet waar bijsturing nodig is voor een optimaal resultaat

Wij helpen jou groeien

Wil je meer weten over performance management? Plan dan een strategiesessie met één van onze specialisten. Jouw groei staat centraal en deze faciliteren wij met onze slimme academy.

Plan je strategiesessie