Een veilige toekomst met onze online toolboxen

Als organisatie wil je natuurlijk dat alles op rolletjes verloopt. Toch is het organiseren van een toolbox doorgaans tijdrovend. Veel organisaties kampen met dilemma's, zoals: Welk onderwerp moet ik dit keer behandelen? Hoe vind ik de tijd hiervoor? Hoe krijgen we iedereen bij elkaar? En wat te doen als medewerkers een toolboxmeeting missen? Onze online toolboxen bieden hiervoor uitkomst. Zo blijven je medewerkers voldoen aan de eisen en heb je een duidelijk overzicht in de deelname en voortgang.

Ben je bereid om compromissen te sluiten als het gaat om veiligheid, of ontwikkel je jouw kennis?

Wat wil jij vandaag leren?

Ervaar zelf de voordelen van onze toolboxen

Leer op je eigen tempo

Dankzij onze online modules kun je leren waar en wanneer het jou uitkomt. Zo wordt het makkelijker om het leertraject in te passen in je drukke schema.

Maak leren leuk

Met heldere uitleg, praktijkvoorbeelden en realistische scenario's helpen we je om een solide basis te leggen op het gebied van veiligheid.

Houd het overzicht

Medewerkers moeten aantoonbaar compliant zijn voor hun werkzaamheden. Houdt gemakkelijk bij wie wel en niet gecertificeerd is met een online academy.

Breid jullie academy eenvoudig uit met onze online toolboxen

Het abonnement op onze bibliotheek met meer dan 12 toolboxen is € 450,- per jaar.

Beschikbaar voor alle deelnemers

Geen opstartkosten

Theorie afgewisseld met foto- of videouitleg en praktijkgerichte casussen

Medewerkers kunnen de online toolboxen gemakkelijk zelf volgen

Mock-up Brighter Legends academy

Ben je op zoek naar effectieve manieren om de veiligheid en efficiëntie op de werkvloer te verbeteren? Onze online academy biedt verschillende toolboxmodules aan, die speciaal zijn ontworpen om jouw team te ondersteunen bij het creëren van een veilige en productieve werkomgeving. Daarnaast kun je ook zelf gemakkelijk je eigen trainingen of toolboxen toevopegen aan de academy. De keuze is aan jou! Kies bijvoorbeeld uit ons aanbod:

Fysieke belasting

Ongunstige werkhoudingen

Veilig werken met steigers

Werkdruk

En nog veel meer!

Beheer compliance effectief in een jouw online academy

Het beheren van compliance in een organisatie kan een uitdagende taak zijn, en dat begrijpen we maar al te goed. Gelukkig biedt een online academy de mogelijkheid om certificatenbeheer volledig te automatiseren.

Krijg een totaaloverzicht van alle certificaten, inclusief informatie over wie al welke trainingen heeft afgerond en wie nog trainingen moet voltooien.

Medewerkers ontvangen tijdige herinneringen en notificaties om hen te helpen bij het behalen van nog uitstaande certificeringen. Dit zorgt ervoor dat belangrijke deadlines niet worden gemist en stimuleert een tijdige naleving van compliancevereisten.

Klinkt dit interessant?
Dan ondersteunen wij je om het volledige potentieel van je medewerkers te ontgrendelen. Laagdrempelig, leerzaam én effectief.

Start jouw proefperiode

Overweeg je van start te gaan met onze academy maar wil je het eerst uitproberen? Dat kan! Vraag een gratis proefperiode aan van twee weken en probeer de academy eerst uit.

Ervaar de kracht van online trainingen

On demand en 24/7 beschikbaar

Uitgebreide trainingsbibliotheek

Onbeperkt toegang in de proefperiode

Proefperiode aanvragen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van
een eigen online academy?

Download hier de whitepaper 'In 5 stappen naar jouw academy' of vraag een demo aan.
Bel 073 303 7900 of stuur ons een mailtje via welkom@brighterlegends.com

Jerram & Lize