Mock-up SOLIDWORKS Fundamentals training

SOLIDWORKS Fundamentals Training

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als engineer tot slimme ontwerpen te komen.

Ontdek training
Boeien en binden van personeel: personeel dat bij jou wil blijven werken

Het is lastig om goede mensen te vinden en als je ze eenmaal hebt gevonden, dan wil je ze ook zo lang mogelijk behouden. Wist je dat leren en ontwikkelen onderdeel is van een cultuur waar steeds meer werknemers naar op zoek zijn? En met een online academy bouw jij aan jouw employer branding. Op deze manier zet je leren en ontwikkelen op de kaart. En zorg je ervoor dat jouw kapitaal groeit op inhoud. Klaar om jullie leercultuur onder de loep te nemen?

Doe de gratis leerscan

Hoe word én blijf je een aantrekkelijke werkgever?

Het is belangrijk om bezig te zijn met de betrokkenheid van potentieel en bestaand personeel. En betrokkenheid gaat een laagje dieper dan een goed salaris en flexibele uren. Zorg dat medewerkers trots zijn om bij jullie te werken! Creëer een fijne werkomgeving met ruimte om te leren en fouten te maken. Want groeiende medewerkers zijn gelukkiger en zullen jou eerder zien als een aantrekkelijke werkgever. Het beste bindmiddel is het tonen van waardering en erkenning. Met de academy van Brighter Legends faciliteer en stimuleer je de persoonlijke ontwikkeling waardoor medewerkers ervaren dat ze gezien worden.

Ruimte voor ontwikkeling

Ruimte voor ontwikkeling stimuleert de productiviteit én het verhoogt de duurzame inzetbaarheid. Een academy helpt om je opleidingsbeleid vorm te geven.

Meer betrokken- en verbondenheid

De beste werkgevers zorgen voor betrokken personeel. Een leercultuur versterkt dit, want als zij zich ontwikkelen werken ze prettiger en zijn loyaler.

Creëer een lerende organisatie

Daag medewerkers uit om zichzelf te ontwikkelen. Geen eenmalige training, maar continu leren. Een open cultuur waar leren en zelfreflectie de norm is.

Het is lastig om snel mensen beschikbaar te hebben die
direct inzetbaar zijn

Dit is wat we meer dan eens horen van klanten. Er is een tekort aan goede technici en als ze er zijn, missen ze vaak nog essentiële kennis, vaardigheden of ervaring voor de functie. Voordat ze inzetbaar zijn, is er een uitgebreide inwerkperiode en extra scholing nodig. Dit gaat ten koste van tijd en capaciteit.

Duurt het lang om geschikt personeel te vinden?

Valt het niet mee om mensen vrij te maken voor scholing?

Zijn er in de toekomst andere kennis en vaardigheden nodig om het werk succesvol te kunnen blijven uitvoeren?

Herken jij je in één of meer van deze punten?
Dan kunnen wij helpen! Laagdrempelig, leerzaam én effectief. Weten hoe?
Plan een kennismaking in
Logo Derks

Het is fijn om een partner te hebben die dingen van je bord haalt, die op een andere manier naar de content kijkt en dit op een heldere manier weet te verwoorden.

Ruud Derks
Technisch Directeur Derks Bedrijfswagens
Logo J vd Mortel

We hebben in Brighter Legends een partner gevonden om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. De persoonlijke begeleiding hebben wij als zeer prettig ervaren.

Joan van de Mortel
Owner J. vd Mortel Hekwerken & Poorten
Logo Rakoo

Wij vinden het heel tof om samen te bouwen aan een nieuw leerplatform voor de maakindustrie! Onze technologie in combinatie met inhoudelijke kennis van Brighter Legends zorgt voor een uniek aanbod voor de hele sector!

Ivo Hopmans
CEO Rakoo

55% van de werknemers zegt dat ze training nodig hebben om hun werk goed te (blijven) doen.

Bron: “The State of L&D in 2022” door Society for Human Resource Management

Voordelen van het Brighter Legends leerplatform

Kostenefficiënt leren

Medewerkers kunnen op eigen tempo aan de slag, passend bij hun werksituatie. Dat is fijn voor de medewerker en het bespaart ook reistijd en geld. Online leren is goedkoper en flexibeler dan klassikale cursussen en dit creëert meer effectieve tijd op de werkvloer.

Branchespecifiek

De online trainingen van Brighter Legends zijn samen met onderwijskundigen en (technische) experts uit de praktijk ontwikkeld. De hard én soft skills trainingen bevatten relevante content in de juiste context.

Start je eigen online academy

Inzicht in de skills van jouw medewerkers is essentieel. Daarom meten we het basisniveau van deze skills en stellen we gezamenlijke doelen om ze naar een hoger niveau te tillen. Zo zorgen we voor een slimme en effectieve groeistrategie.

Maak jouw organisatie toekomstbestendig en hou kennis continu aangevuld en up-to-date. Zet leren én ontwikkelen op de kaart en laat medewerkers groeien.  
De academy van Brighter Legends biedt je verschillende mogelijkheden:  

Een gebruiksvriendelijke Learning Experience (LXP) voor gebruikers

Uitgebreide bibliotheek met interessante hard en soft skilltrainingen

Auteurstool waarmee je zelf gemakkelijke slimme content maakt

Beheer- en managementsysteem (LMS) voor alle leeractiviteiten

Learning Analytics voor inzicht

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Om medewerkers te kunnen boeien, binden en behouden is het belangrijk om leren en ontwikkelen op te nemen in jullie cultuur. Wil jij het huidige leerklimaat onder de loep nemen? Doe dan de leerscan en krijg inzicht waar je staat. Zie hoe jullie bedrijf scoort op vier succesfactoren voor een leercultuur. Het geeft je handvaten op de onderdelen waar rendement te behalen valt.

Doe de gratis leerscan!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van
een eigen online academy?

Download hier de whitepaper 'In 5 stappen naar jouw academy' of vraag een demo aan.
Bel 073 303 7900 of stuur ons een mailtje via welkom@brighterlegends.com

Jerram & Lize