Wil je ervaren of Lean iets voor jouw organisatie is? Doe dan gratis mee met het Lean Game Event.

Lean draait om het toevoegen van (klant)waarde en het uitbannen van verspilling. Hiermee kan jouw organisatie kosten verminderen en klanttevredenheid, marktaandeel en winstgevendheid vergroten. Wil je kennismaken met Lean, of ontdekken of Lean iets voor jouw organisatie is? Meld je dan aan voor het gratis Lean Game Event!

De combinatie van leren, spel en discussie enthousiasmeert en stimuleert je om op een ‘Lean-manier’ te denken en de mogelijkheden van Lean in je eigen bedrijfsproces te herkennen. Wij nodigen je daarom graag uit bij Chain Logistics in Uden op 24 mei.


Wat is een Lean Game?

De Lean Game is bedoeld om je kennis te laten maken met de principes van Lean. Zijn er plannen om met Lean te starten binnen je bedrijf of wil je ervaren of Lean iets voor jullie organisatie is? Ga dan op een leuke en leerzame manier aan de slag met Lean tijdens dit event!

Het event duurt ca. 2 uur en bestaat uit een mix van theorie (30%) en spel (70%):

  • Theorie: Korte introductie van Lean; ontdek wat Lean wel, maar juist ook niet is. Iedere spelronde komt een van de vijf basisprincipes van Lean aan bod: klantdenken, inzicht krijgen in jullie proces, processen stroomlijnen, van push naar pull en verspilling blijven aanpakken.
  • Spel: Spelenderwijs worden de principes van Lean duidelijk. Door het spelen van dit spel, krijg je de kans om de effecten van de Lean-principes en bijbehorende procesinrichtingen te ervaren.

Voor wie?

Dit event is speciaal ontworpen voor professionals die geïnteresseerd zijn in Lean-principes en graag willen leren hoe ze deze principes kunnen toepassen om hun bedrijfsprestaties te verbeteren. Deelnemers kunnen variëren van managers die verandertrajecten gaan begeleiden tot medewerkers die met de veranderingen te maken krijgen. Het resultaat is dat je op speelse wijze inzicht krijgt in de principes van Lean en hoe dit toegepast kan worden. Je gaat met veel nieuwe inzichten en 'eye-openers' naar huis!

"De Lean Game is een inspirerende manier om met Lean aan de slag te gaan. Ik kon de vertaalslag naar mijn eigen organisatie en onze interne processen snel maken. Zo heeft de Lean Game onze manier van werken direct beïnvloed: de voorraden op de werkvloer zijn sterk teruggebracht."

Bevlogen

We dromen, durven en doen. Met het lef om te pioneren blijven we leren.

Oprecht

We werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Bij fouten draaien we er niet omheen, lossen het op en leren ervan.

Samen

Met elkaar kom je verder en haal je het beste in elkaar naar boven.

Tegel werken met TeamsTegel FEMTegel TimemanagementTegel 'Alles over klantcontact'Tegel SOLIDWORKS Tips & tricks

Start jouw proefperiode

Overweeg je van start te gaan met onze academy maar wil je het eerst uitproberen? Dat kan! Vraag een gratis proefperiode aan van twee weken en probeer de academy eerst uit.

Ervaar de kracht van online trainingen

On demand en 24/7 beschikbaar

Uitgebreide trainingsbibliotheek

Onbeperkt toegang in de proefperiode

Proefperiode aanvragen

Meer weten?

Laat je inspireren door onze blogberichten.