We zijn verhuisd naar de Spark Makers Zone in ’s-Hertogenbosch! Spark is een groot creatief technisch makerslab waar high end techniek en old skool ambacht bij elkaar komen. Makers en bedrijven komen hier om te experimenteren, ontwikkelen en prototypes te maken. Met deze verhuizing zit ons jonge techbedrijf midden in het Innovatiekwartier van ’s-Hertogenbosch. Hier wordt de komende jaren door innovatieve bedrijven, kennis en onderwijsinstellingen een eco-systeem in data en ICT ontwikkeld. Het moet een creatieve broedplaats voor data- en ICT professionals gaan worden.

Onze ambities kunnen we op geen betere plek realiseren dan midden in de toonaangevende hotspot van Brabant waar de komende jaren een klein Silicon Valley ontstaat. De verhuizing is daarmee een logische stap. Brighter Legends en Spark hebben een gedeelde ambitie om makers en bedrijven te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. Enerzijds door het experimenteren en ontwikkelen van nieuwe technieken. Anderzijds door het stimuleren van persoonlijke groei en een gebruiksvriendelijk kennisplatform helpt daarbij.

🦾 Legends aren't born, they are made! 🎓

Bevlogen

We dromen, durven en doen. Met het lef om te pioneren blijven we leren.

Oprecht

We werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Bij fouten draaien we er niet omheen, lossen het op en leren ervan.

Samen

Met elkaar kom je verder en haal je het beste in elkaar naar boven.

Tegel werken met TeamsTegel FEMTegel TimemanagementTegel 'Alles over klantcontact'Tegel SOLIDWORKS Tips & tricks

Start jouw proefperiode

Overweeg je van start te gaan met onze academy maar wil je het eerst uitproberen? Dat kan! Vraag een gratis proefperiode aan van twee weken en probeer de academy eerst uit.

Ervaar de kracht van online trainingen

On demand en 24/7 beschikbaar

Uitgebreide trainingsbibliotheek

Onbeperkt toegang in de proefperiode

Proefperiode aanvragen

Meer weten?

Laat je inspireren door onze blogberichten.