Vergoot jouw kennis van Lean met onze Lean Orange Belt & Lean Green Belt opleidingen

Heb jij het idee dat het proces beter en efficiënter kan? Ben jij op zoek naar een manier om waarde te leveren voor de klant én verspilling tegen te gaan? Wil je (in een team) werken aan continue verbetering? Dan zijn onze Lean Orange Belt en Lean Green Belt opleidingen echt iets voor jou. In deze opleidingen staan denken én doen centraal waardoor je na afloop direct met concrete verbeterideeën aan de slag kunt!

Ontdek de opleidingen

Bekijk de preview!  

Wil jij een Lean opleiding volgen, maar dan wel op jouw tempo? Met deze online opleidingen leer jij als professional hoe je processen kan verbeteren en hoe je de Lean-werkwijze zelfstandig kunt toepassen. Word een Lean Legend met deze praktijkgerichte en vooral, verassend leuke manier van leren!

Jouw praktijkgerichte opleiding tot Lean professional

Hoe creëer je vanuit de huidige situatie de ideale situatie? De Lean filosofie kent verschillende kennisniveaus die worden aangeduid met ‘’Belts’’. De Lean Orange Belt is het tweede niveau en biedt een mooie opstap naar het derde niveau: de Lean Green Belt. Word een expert en volg deze online Lean opleidingen, waar en wanneer je wilt én in je eigen tempo.


Wil jij ook een Lean professional
worden?

Lean Orange Belt
€ 199,-

excl. btw

Online opleidingsprogramma

Korte submodules die je op ieder moment kunt volgen

Praktijkopdracht in eigen praktijk én theorie-examen

Een UAcademy-diploma bij succesvolle afronding

Flexibele doorlooptijd; gemiddeld 3 maanden.

Deze e-learning is ook incompany te volgen. Neem bij interesse contact op om je wensen te bespreken.

Lean Green Belt
€ 1.150,-

excl. btw

Online opleidingsprogramma én drie coaching sessies van elk 30 minuten met een expert

A3-praktijkopdracht in eigen praktijk én examen

Een UAcademy-diploma bij succesvolle afronding (HBO-gecertificeerd en in te wisselen voor studiepunten)

Studiebelasting: 60-80 uur, afhankelijk van jouw voorkennis en ervaring.

Deze e-learning is ook incompany te volgen. Neem bij interesse contact op om je wensen te bespreken.

Wat zijn de leerdoelen van de Orange Belt?
In deze opleiding leer je om binnen een team te werken aan continue verbetering met behulp van Lean. Je leert hoe je verspillingen opspoort en elimineert om continu te verbeteren.

Voor wie is de Lean Orange Belt training?
Deze opleiding is zeer geschikt voor leidinggevenden, projectleiders, operators, engineers en procesverbeteraars die met Lean in hun organisatie werken of betrokken zijn of willen zijn bij verbeterprojecten.

Welke vooropleiding is er nodig?
Je kunt deelnemen zonder specifieke vooropleiding. Wel is het aan te raden om al enige affiniteit met Lean te hebben.

Is er een vervolgopleiding mogelijk?
Jazeker! Na afronding ben je klaar voorde Lean Green Belt opleiding. Deelnemers die na de Orange Belt ook de Green Belt hebben gevolgd, geven aan in de start van de Green Belt, de Orange Belt te herkennen en de vloeiende aansluiting als prettig te ervaren.

Wat zijn de leerdoelen van de Green Belt?
Je leert (productie)problemen efficiënt en gestructureerd te analyseren en op te lossen met als resultaat: betere prestaties, hogere kwaliteit, lagere kosten en hogere klanttevredenheid. Ook leer je om een goede kwalitatieve en kwantitatieve analyse van bedrijfsprocessen uit te voeren en de niet-waardetoevoegende activiteiten te elimineren.

Voor wie is de Lean Green Belt opleiding?
De opleiding is geschikt voor leidinggevenden, projectleiders, projectmanagers, proces engineers en proces verbeteraars die Lean in hun organisatie toepassen of erover nadenken dit te gaan doen. Het zijn (aankomende) vakspecialisten die - door een combinatie van kennis, kunde en analyse - projectmatig en gestructureerd werken aan procesverbeteringen binnen een organisatie.

Welke vooropleiding is er nodig?
Deelnemen aan deze opleiding kan zonder specifieke vooropleiding. Wel is het aan te raden om de Lean Orange Belt opleiding gevolgd te hebben of al enigszins bekend te zijn met de grondbeginselen van Lean.

Offerte aanvragen

Instituut

De Lean Orange Belt en Lean Green Belt opleidingen zijn een co-creatie van UAcademy (onderdeel van UBrands) en Brighter Legends. De samenwerking komt voort uit ons geloof in talentontwikkeling én gezamenlijke visie op leren. De combinatie van de inhoudelijke kennis van UAcademy én de online academy van Brighter Legends zorgt voor praktijkgerichte, mensgerichte en vooral, verrassend leuke manier van leren. UBrands (voorheen VOA opleidingen) bestaat al sinds 1989. Zij helpen bedrijven excelleren door verbetering door verbinding, zowel aan de proceskant als aan de menselijke kant van de business. Na een succesvolle voltooiing van de Lean training ontvang je een certificaat van onze partner en kennisinstituut UAcademy.  

Bedrijven die rekenen op UAcademy zijn: o.a.: Dutch Bakery, DPD, Toyota, Bercomex, Shimano, Omron en Santen.

Logo uAcademy

Nieuwsgierig naar deze Lean opleidingen?

We helpen je graag verder. Bel 073 303 7900 of stuur ons een mailtje via welkom@brighterlegends.com

Jerram & Lize