Waarom kiezen voor
Brighter Legends?

Wij maken branchespecifieke trainingen die jouw medewerkers helpen hun kennis te behouden en verbreden! Onze trainingen zijn volledig te personaliseren. Met Brighter Legends werk je jouw nieuwe medewerkers efficiënt in en blijft de kennis van je huidige medewerkers up to date.  

Ontdek ons aanbod
Soft skills
+
Hard skills
=
Industry Skills

Zorg dat kennis niet verloren gaat

Ken je het? Je hebt een aantal medewerkers rondlopen die alle machines kennen, volledig op de hoogte zijn van alles wat er binnen je bedrijf gebeurt en alle kennis in huis hebben. Dit is heel waardevol! Maar wat als ze met pensioen gaan of een andere baan krijgen? 

Bij Brighter Legends zorgen we ervoor dat deze kennis niet verloren gaat. Door 1 keer tijd te steken in het verzamelen en bundelen van deze informatie heb je een kennisbank die je opnieuw en opnieuw kunt gebruiken! Om de kennis van je huidige medewerkers uit te breiden en om nieuwe medewerkers goed in te werken.

Onze trainingen zijn volledig te personaliseren, compleet met jouw eigen huisstijl. Makkelijk toch? 

+

Vast aanbod trainingen en cursussen

Samen met onze onderwijskundigen en technische experts hebben wij een groot aanbod aan branchespecifieke modules ontwikkeld. Ruim 200 om precies te zijn. Genoeg keuze- en groeimogelijkheden voor jouw medewerkers. Vind je een thema of e-learning minder relevant? No worries, jij bepaalt zelf wat wel of niet zichtbaar is in het leeraanbod.

Nu zijn 200 trainingen misschien wat veel om mee te beginnen. Daarom hebben we leerpakketten samengesteld per functierol. Op die manier weet je zeker dat jouw personeel trainingen volgt die hem of haar vooruit kunnen helpen in hun loopbaan! En wil je medewerker meer leren? Dan kan hij, zij of jij heel gemakkelijk nieuwe trainingen toevoegen aan het pakket.

Op die manier heeft iedereen een leerpad dat past bij de persoonlijke leerbehoefte.

70/20/10 leren

=

Mock-up Brighter Legends academy

De industrie verandert, verander je mee?

De technische industrie verandert continu. Het is voor een werkgever best lastig om te zorgen dat alle medewerkers altijd op de hoogte zijn van ontwikkelingen. Brighter Legends is er om jou daarbij te helpen! Hoe doen we dat? Door de trainingen te matchen bij de vaardigheden die jouw medewerkers nodig hebben. 

Vaardigheden als creativiteit en samenwerken zijn misschien niet direct nodig om achter een machine te staan. Ze kunnen wel degelijk helpen om het teamgevoel te versterken en pro-activiteit te stimuleren. En vaardigheden als omgaan met moderne technologie en datageletterdheid dragen op een directe manier bij aan de werkzaamheden. 

De combinatie van deze vaardigheden vormen de sleutel tot succes! Samen met jou bepalen we welke combinatie van vaardigheden jouw werknemers nodig hebben om toekomstbestendig aan de slag te gaan! 

Gemakkelijk, duidelijk en leuk!

Binnen de academy van Brighter Legends kan jouw personeel heel duidelijk zien met welke trainingen ze bezig zijn, wat er nog voor klaar staat en wat is afgerond. En voor de werkgevers is het heel overzichtelijk dat je vanuit een centrale plek de leeractiviteiten kunt beheren en organiseren. En natuurlijk maken we het leren leuk voor jouw personeel. Met complimenten over de voortgang, leer streaks en interactie worden werknemers gemotiveerd om door te gaan met hun cursussen en trainingen. Leren was nog nooit zo leuk!

Bekijk de academyScreenshot dashboard Brighter Legends academy

Auteurstool om interne kennis veilig te stellen 

Een online leeraanbod, gevuld met trainingen die aansluiten bij de behoefte van de organisatie, is essentieel binnen jouw academy. Met de auteurstool maak je eenvoudig aantrekkelijke trainingen. Bijvoorbeeld voor de onboarding van stagiaires of nieuwe medewerkers. Of creëer een playlist met instructievideo’s voor klanten of leveranciers. Koppel een (externe) training aan de juiste klant of collega. Op deze manier kunnen gebruikers hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau krijgen. En tegelijkertijd is jouw organisatie aantrekkelijker voor werkzoekenden.

Screenshot leervormen in de Brighter Legends academy

Wat zeggen klanten over ons?

Logo Derks


Het is fijn om een partner te hebben die dingen van je bord haalt, die op een andere manier naar de content kijkt en dit op een heldere manier weet te verwoorden.


Ruud Derks
Technisch Directeur Derks Bedrijfswagens

Logo J vd Mortel


We hebben in Brigher Legends een partner gevonden om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. De persoonlijke begeleiding hebben wij als zeer prettig ervaren.


Joan van de Mortel
Owner J. vd Mortel Hekwerken & Poorten

Logo Cadmes


Onze samenwerking met Brighter Legends komt voor uit ons geloof in talentontwikkeling. Via het platform kunnen we onboarding van onze gebruikers flexibeler, uitgebreider en meer passend op hun situatie aanbieden.

Anouk Schellings
CEO Cadmes