Mock-up SOLIDWORKS Fundamentals training

SOLIDWORKS Fundamentals Training

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als engineer tot slimme ontwerpen te komen.

Ontdek training
Een leeroplossing op maat, begeleid door doeltreffende didactiek.

Om kennis en vaardigheden effectief up-to-date te houden, staan onze standaard trainingen in de bibliotheek tot je beschikking. Maar de impact kan nog verder vergroot worden door simpelweg bedrijfseigen oefenmateriaal toe te voegen en specifieke accenten te leggen. De training krijgt namelijk pas werkelijk betekenis voor jouw medewerkers wanneer deze nauw aansluit bij het gebruik van jullie eigen apparatuur, processen en KPI’s. Via een opmaat gesneden leeroplossing kunnen zij zich direct verplaatsen in de problematiek en de verworven kennis meteen in praktijk brengen.

En maak je geen zorgen: onze begeleiding op het gebied van didactiek staat garant voor het maximale rendement uit het leerproces van jouw collega's! Of het nu gaat om workshops, het opzetten van een didactisch ontwerp of het creëren van op maat gemaakte e-learning, we staan klaar om te ondersteunen.

Workshops

Leer hoe je snel en efficiënt je eigen online academy beheert én vult met je zelfontwikkelde content in onze workshops. We geven jou alle handvatten om van je eigen online academy een succes te maken.

> Meer lezen

Didactisch ontwerp

Een goed didactisch ontwerp is de basis voor een succesvolle (online) training. Wij helpen je om de leerbehoefte van je medewerkers in kaart te brengen en zo een passende leerinterventie te ontwerpen.

> Meer lezen

Maatwerk e-learning

Soms is een standaardtraining niet toereikend. Onze expertise ligt in het op maat ontwerpen van e-learning die naadloos aansluit bij de behoeften van je bedrijf én je doelgroep.

> Meer lezen

Met onze workshops kun jij snel en effectief aan de slag met het ontwikkelen van je eigen content in jullie eigen online academy. Wij geven je alle handvatten mee die je nodig hebt om jouw online academy te beheren, en leren je hoe je zelf effectieve leercontent ontwikkelt. We leggen je precies uit wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van goede leercontent en geven je tips and tricks waarmee je snel aan de slag kan. Onze workshops zijn hands-on en erop gericht om je een vliegende start te geven in de ontwikkeling van jouw eigen content.

Om je op weg te helpen in het ontwikkelen van je eigen trainingsmateriaal bieden wij begeleiding in het opzetten van jouw didactisch ontwerp. Het didactisch ontwerp zorgt ervoor dat de leerervaring van je deelnemers goed gestructureerd is en gericht is op het behalen van de gewenste leerresultaten.

We helpen je bij het in kaart brengen van de leerbehoefte van je medewerkers. Zo zorg je ervoor dat wat je maakt ook echt aansluit en passend is voor je doelgroep. Dat doen we bijvoorbeeld door in gesprek te gaan met verschillende stakeholders, én de doelgroep zelf.

Vervolgens identificeren we de belangrijkste leerdoelen: wat moet iemand kennen en kunnen aan het einde van de training? Deze leerdoelen helpen je tijdens de ontwikkeling van het trainingsmateriaal en om te bepalen of het materiaal aan de eisen voldoet. Ook helpen we je de meest geschikte leermethoden en technieken te kiezen, die je gaan helpen om deze leerdoelen te behalen.

Dankzij onze bibliotheek vol hard- en soft skill modules kun je veel kennis op een snelle en effectieve manier overbrengen naar je medewerkers. Maar soms is een standaardtraining niet voldoende. Dan kan maatwerk de oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van jullie eigen online onboarding, of het trainen van specifieke processen binnen jullie bedrijf.

Wij helpen je om de leerbehoefte van je doelgroep en de leerdoelen in kaart te brengen. Vervolgens ontwerpen we een passend leerprogramma dat voor jullie bedrijf het meest geschikt is. Door onze ervaring weten we namelijk precies wat wel en niet werkt. Zo ontwikkelen we op maat gemaakt e-learningmateriaal, zoals tekst, afbeeldingen, interactieve vragen, casussen of videomateriaal; zolang het maar past bij je leerdoelen én je budget. En om er echt een succes van te maken, helpen we je ook om jouw eigen e-learning te implementeren en beheren. Succes gegarandeerd!

Waarom didactische begeleiding jou helpt om van je online academy een succes te maken

Leren via een online academy is flexibel, kosteneffectief en kan op ieder gewenst moment plaatsvinden. Maar met alleen het aanbieden van een hoop cursussen en e-learningmodules ben je er nog niet. Dankzij de juiste didactische begeleiding zorg je ervoor dat je trainingen ook daadwerkelijk effectief zijn. Hier zijn enkele redenen waarom didactische begeleiding jou helpt om van je online academy een succes te maken:

Verminder de cognitieve belasting

Met goede didactiek kun je de leerinhoud beter structureren, de relevantie van de inhoud benadrukken en deelnemers effectief begeleiden door de leerstof. Zo verminder je de cognitieve belasting die deelnemers ervaren tijdens online leren.

Verhoog de effectiviteit

Door de juiste methoden en technieken te gebruiken zorg je ervoor dat studenten de leerstof begrijpen en kunnen toepassen in verschillende situaties. Zo verhoog je de effectiviteit van het leerproces.

Stimuleer de motivatie

Online trainingen kunnen soms saai en eentonig zijn. Door de juiste leer- en werkvormen te kiezen, ontwerp je trainingen die de motivatie en betrokkenheid van studenten verhogen. Zo zijn ze meer betrokken bij het leerproces.

Weten hoe we jou kunnen ondersteunen?

Vraag een call aan met een expert.
Bel 073 303 7900 of stuur ons een mailtje via welkom@brighterlegends.com

Jerram & Lize