Mock-up SOLIDWORKS Fundamentals training

SOLIDWORKS Fundamentals Training

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als engineer tot slimme ontwerpen te komen.

Ontdek training

Een interne bedrijfsschool voor al jouw organisatiekennis.

Een centrale leeromgeving voor de hele organisatie

Leren wanneer het uitkomt (24/7) en met naslagwerk!

Maak een selectie van de trainingen die aansluiten op jouw organisatie

Vrijheid om zelf e-learnings op te zetten met de slimme auteurstool

Voeg bestaande externe trainingen toe die relevant zijn

Mock-up Brighter Legends academy

Met de slimme academy van Brighter Legends creëer je één centrale plek voor alle relevante kennis. Van hieruit beheer en organiseer je alle interne kennisoverdracht en eventuele externe trainingen. Geen moeilijk gedoe meer met allerlei systemen maar gebruik onze single sign on. En je werknemers?
Die kunnen op een persoonlijke en interactieve manier leren wat bij ze past en wat aansluit op hun functie en behoefte.

Mock-up J vd Mortel Academy

Jouw eigen huisstijl!

Een vertrouwde leeromgeving voor jouw medewerkers? De Brighter Legends Academy kan volledig worden gemaakt met jouw eigen huisstijl. Dit maakt het leren nog laagdrempeliger en het geeft de leeromgeving een professionele uitstraling. Een eigen huisstijl brengt nog meer voordelen met zich mee. Je kunt ook interne trainingen maken. Denk aan de onboarding van nieuwe collega’s, werkinstructies en veiligheidsvoorschriften. Of bouw een omgeving voor klanten en leveranciers.

Brighter Legends bibliotheek

De Brighter Legends bibliotheek staat ramvol met trainingen die zijn gemaakt door onderwijskundigen en ervaringsdeskundigen. Maar daar houdt het niet bij op, onze bibliotheek is continu in beweging! We breiden het aanbod maandelijks uit met nieuwe leeractiviteiten en werkvormen. Verwacht dus regelmatig aanvullingen met onder andere e-learnings, podcasts en handige instructievideo’s! 

Bekijk hier een preview.

Screenshot thema's in Brighter Legends academy
Logo leervormen Brighter Legends academy

Auteurstool om de kennis om te zetten in leeractiviteiten

Een online leeraanbod, gevuld met trainingen die aansluiten bij de behoefte van de organisatie, is essentieel binnen jouw academy. Met de auteurstool maak je eenvoudig aantrekkelijke trainingen. Bijvoorbeeld voor de onboarding van stagiaires of nieuwe medewerkers. Of creëer een playlist met instructievideo’s voor klanten of leveranciers. Koppel een (externe) training aan de juiste klant of collega. Op deze manier kunnen gebruikers hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau krijgen. En tegelijkertijd is jouw organisatie aantrekkelijker voor werkzoekenden.

Creëren van leerpaden

Het LMS systeem (learning management system) geeft je vanuit één overzicht inzicht in alle leeractiviteiten. Gebruikers loggen in via hun eigen account, waarmee ze hun persoonlijk playlist kunnen volgen. Deze playlist wordt gezamenlijk afgestemd. Hierdoor kan je gebruik maken van de learning analytics. Medewerkers krijgen zicht in hun voortgang en persoonlijke ontwikkeling, terwijl leidinggevenden via teamdashboards kunnen volgen wat er geleerd wordt. Laagdrempelig en kleinschalig: perfect voor onder

Screenshot Mijn team
Screenshot Mijn team

Alles centraal organiseren en beheren

Het LMS systeem (learning management system) geeft je vanuit één overzicht inzicht in alle leeractiviteiten. Gebruikers loggen in via hun eigen account, waarmee ze hun persoonlijk playlist kunnen volgen. De playlist wordt gezamenlijk afgestemd. Medewerkers krijgen inzicht in de voortgang en persoonlijke ontwikkeling, terwijl leidinggevenden via teamdashboards en Learning Analytics kunnen volgen wat er geleerd wordt.

Inzicht in rendement van leren

Een vertrouwde leeromgeving voor jouw medewerkers? De Brighter Legends Academy kan volledig worden gemaakt met jouw eigen huisstijl. Dit maakt het leren nog laagdrempeliger en het geeft de leeromgeving een professionele uitstraling. Een eigen huisstijl brengt nog meer voordelen met zich mee. Je kunt ook interne trainingen maken. Denk aan de onboarding van nieuwe collega’s, werkinstructies en veiligheidsvoorschriften. Of bouw een omgeving voor klanten en leveranciers.

Krijg inzicht in de skills

Mock-up J vd Mortel Academy
Integratiemogelijkheden

Koppelen met systemen

We maken het je graag makkelijk! Een leeraanbod moet groeien en met de tijd mee gaan. De technologie, jouw organisatie en medewerkers staan tenslotte ook niet stil! Mocht je het leeraanbod in de toekomst willen uitbreiden, dan kan dat uiteraard! Ook biedt Brighter Legends de mogelijkheid om te koppelen met platformen als Youtube of Google Services. 

Op deze manier kan de leerervaring van jouw bedrijf eindeloos worden uitgebreid! Meer weten over de integratiemogelijkheden? Wij staan voor je klaar! 

Ontketen het groeipotentieel

Ben jij nieuwsgierig wat Brighter Legends kan betekenen voor jullie organisatie? 

Vraag direct een offerte aan:

Vorige
Volgende stap

Bedankt voor uw aanvraag

Gaaf, wij hebben jouw aanvraag goed ontvangen en staan te springen om voor jou aan de slag te gaan! Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op.
Woops! Er lijkt iets te zijn misgegaan. Probeer het nog eens, of mail naar welkom@brigtherorange.com