Naast onze standaard bibliotheek ontwikkelen we in co-creatie met gerenommeerde kennisinstituten diverse trainingen en opleidingen voor de maakindustrie. Ontdek de voordelen van online en praktijkgericht leren, maar dan op eigen tempo en op de momenten dat het jou uitkomt.

Lean Orange Belt

Ben je je al bewust van de kracht van Lean om waarde te leveren voor de klant en verspilling tegen te gaan? Wil je (in een team) werken aan continue verbetering? Ben je op zoek naar een training waar je na afloop direct met concrete verbeterideeën aan de slag kunt? Dan is de Lean Orange Belt van Brighter Legends & UAcademy écht iets voor jou.

> Meer lezen

Lean Green Belt

Tijdens de Lean Green Belt opleiding maak je een verdiepingsslag in de wereld van Lean. Aan de hand van praktische voorbeelden én een praktijkopdracht ga je aan de slag met een uitdaging binnen jouw organisatie. Hierdoor leer je de analysetechnieken van Lean toepassen en de uitkomsten te vertalen naar concrete oplossingen.

> Meer lezen

Productieplanning

Wie is de spin-in-het-web en weet met zowel sales als productie daadkrachtig en doelgericht te communiceren? Wie weet klanttevredenheid te combineren met efficiency en capaciteit? De productieplanner! Na afronding van deze opleiding bestaan er voor jou geen geheimen meer om (productie)processen optimaal in te plannen.

> Meer lezen

SOLIDWORKS Fundamentals

Wil je alle functionaliteiten van SOLIDWORKS volledig onder de knie krijgen zodat je er zo optimaal mogelijk gebruik van kunt maken? Met de SOLIDWORKS Fundamentals training  ben je direct op de hoogte van alle essentials en werk je sneller en efficiënter.

> Meer lezen

Toolboxen

Het organiseren van een toolbox is doorgaans tijdrovend. Welk onderwerp moet je dit keer behandelen? Hoe vind je de tijd hiervoor? Hoe krijgen we iedereen bij elkaar? En wat als medewerkers een toolboxmeeting missen? Onze online toolboxen bieden uitkomst.

> Meer lezen

Lean 5S

Ervaar je uitdagingen bij het handhaven van een georganiseerde en gestandaardiseerde werkomgeving? Voel je de druk om de operationele efficiënte te verbeteren, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is de online Lean 5S-training iets voor jou!

> Meer lezen

Workshop: leer content maken

Een goed didactisch ontwerp is de basis voor een succesvolle (online) training. Wij leren je hoe je een passende leerinterventie ontwerpt.
Ontdek wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van goede leercontent, en ga snel aan de slag met onze tips and tricks.

> Meer lezen

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is de spil waar alles om draait. Ze zorgen ervoor dat projecten op rolletjes lopen, deadlines worden gehaald en kosten onder controle blijven. Dankzij onze opleiding kan jij excelleren in je vak en wordt jij de (on)zichtbare held van de maakindustrie.

> Interesse?

Teamleider 2.0

Hoe zorg je als organisatie voor een sterk en efficiënt team? Het begint allemaal bij een goede teamleider! Leer jouw unieke leiderschapsstijl te herkennen en benutten en krijg een bredere blik op leiderschap die ook het team ten goede komt.

> Interesse?

Start jouw proefperiode

Overweeg je van start te gaan met onze academy maar wil je het eerst uitproberen? Dat kan! Vraag een gratis proefperiode aan van twee weken en probeer de academy eerst uit.

Ervaar de kracht van online trainingen

On demand en 24/7 beschikbaar

Uitgebreide trainingsbibliotheek

Onbeperkt toegang in de proefperiode

Proefperiode aanvragen