SOLIDWORKS Fundamentals Training

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als engineer tot slimme ontwerpen te komen.

Ontdek training

Bibliotheek

Wij geloven in content in de juiste context. Want online leren kan pas écht wanneer het aanbod voor de gebruikers relevant is. De bibliotheek van Brighter Legends bestaat uit meer dan 400 leeractiviteiten in diverse leervormen. Ons aanbod breiden we maandelijks uit samen met onderwijskundigen en technische experts zodat het specifiek gericht is op de maakindustrie.

Hierbij ligt de focus op de hard & softs skills, die je nu nodig hebt zodat medewerkers de kennis direct kunnen toepassen in het dagelijks leven. Naast onze uitgebreide bibliotheek kan je ook zelf eenvoudig trainingen maken.

Wil je weten hoe dit werkt?

Ontdek hoe het werkt

Het all-in-one leerplatform voor de maakindustrie

Een academy is pas compleet met een relevant en inspirerend leeraanbod, ongeacht de functie. Wij geloven dat de kracht hem niet enkel zit in het één of het ander, maar juist in de combinatie ervan. De juiste mix van hard én soft skills. Daarom is de bibliotheek van Brighter Legends continu in ontwikkeling. Maandelijks breiden we het aanbod uit met nieuwe leeractiviteiten en werkvormen. Deze bestaan uit o.a. micro- & e-learnings, podcasts of handige instructie video’s. Onze bibliotheek staat vol met trainingen gemaakt door onderwijskundigen en kennisdragers uit de praktijk.

Bekijk de sneak preview van onze bibliotheek:

Blader door de thema’s

Vandaag voorbereiden op de skills van morgen

Door de digitalisering en slimme automatisering verandert de maakindustrie in hoog tempo. Producten moeten intelligenter, goedkoper en gemakkelijker verkrijgbaar worden. De digitale transformatie is als gevolg van de pandemie in een stroomversnelling gekomen. Mede daardoor leven we nu in een digitale samenleving. Dit leidt nu en in de komende jaren tot een grote verschuiving in de vraag naar kennis en vaardigheden van professionals. Samen zorgen we voor een goede voorbereiding waardoor je in de toekomst wendbaar en succesvol bent.

Effectief leren op je werkplek

Brighter Legends biedt één centrale leeromgeving voor de gehele organisatie waarmee medewerkers hun kennis continu kunnen aanvullen. Ontwikkel medewerkers effectiever dan ooit met de uitgebreide mogelijkheden van hét on-demand leerplatform voor mkb-bedrijven. Gebruikers kunnen via hun persoonlijke playlist (leerpad) hun kennis, technische- en persoonlijke vaardigheden op eigen tempo ontwikkelen. Naast de individuele groei, is juist ook de groei van de organisatie als geheel belangrijk. Onderlinge kennisdeling is daarom cruciaal en een gebruiksvriendelijk kennisplatform helpt daarbij.

Soft skills
+
Hard skills
=
Industry Skills

Industry Skills

De wereld verandert continu en technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel. De door de industrie gevraagde vaardigheden zijn niet alleen technisch. Industry skills zijn toekomstbestendige competenties, die zowel soft als hard skills vereisen.

Soft skills zoals creativiteit, samenwerken en kritisch denkvermogen worden belangrijker omdat routinematige taken worden geautomatiseerd. Terwijl hard skills zoals, datageletterdheid en de vaardigheid om met moderne technologieën om te gaan, in de toekomst essentieel zullen zijn.

Het aanpassen op deze veranderingen is van levensbelang en de combinatie van hard en soft skills vormt de sleutel tot succes.

Leer-en werkvormen

De werkplek biedt anno 2022 ruimte voor vier generaties (Gen-Z, Millennials, Gen-X en Baby Boomers) die naast elkaar leren en werken. Deze dynamiek zorgt voor een mix van communicatie- en werkstijlen. Een starter zal waarschijnlijk beter thuis zijn in Slack, Zoom, Microsoft Teams en sociale media dan wat oudere werknemers. Afhankelijk van je doel kies je de meest geschikte leervormen of activiteit. Met de academy van Brighter Legends kan je hier slim op inspelen!

Microlearning

Dit is dé manier om gebruikers snel iets te leren over nieuwe onderwerpen. Zet korte en kleine stukjes informatie in om gebruikers direct tips te geven.

E-Learning

Een e-learning geeft ruimte om grotere onderwerpen interactief te behandelen. Je gaat de diepte in en test eventueel de kennis met een quizje of test.

Video

Combineer beeld, geluid om het leerdoel te behalen. Upload je eigen instructie video’s en maak deze interactief met behulp van vragen.

Meet ups

Maak een afwisseld leertraject met fysieke of online meet-ups. Zo kun je bijvoorbeeld workshops, webinars of één-op-één gesprekken inplannen.

Podcast

Voeg inspirerende of leerzame podcasts toe aan jouw academy. Dit kan een eigen podcast zijn, maar ook een bestaande uit de bibliotheek.

Opdracht

Met een opdracht (in bijvoorbeeld Word, PDF, Excel) zorg je ervoor dat gebruikers de opgedane kennis toe kunnen passen in het dagelijks leven.

Inventariseren en meten

Maak groei zichtbaar met evalaties, kwalificaties en skill metingen.
Dit geeft je inzicht in de vaardigheden en competenties van jouw team.

Samenvatting

Prikkel en motiveer gebruikers met samenvattingen, zo kan je in het kort vertellen waar een boek, een Meet-up of een e-elearning over gaat.

Voordelen van het Brighter Legends leerplatform

Laagdrempelig

De academy is voor zowel gebruikers als contentmakers zeer intuïtief. Dit maakt het  eenvoudig om het slimme leren vlot en succesvol te implementeren.

Schaalbaar

Een online academy leent zich perfect voor het creëren van een future proof organisatie. De jarenlange kennis kan zo gebruikt worden om de jonge generatie aan te trekken en bij te scholen.

Efficiënt werkplekleren

De branche specifieke trainingen zijn relevant en passend voor de dagelijkse praktijk. De inhoud is gemaakt door én voor de maakindustrie. Het geleerde kan hierdoor direct toegepast worden.

Ontketen het groeipotentieel

Ben jij nieuwsgierig wat Brighter Legends kan betekenen voor jullie organisatie? 

Vraag direct een demo aan:

Vorige
Volgende stap

Bedankt voor uw aanvraag

Gaaf, wij hebben jouw aanvraag goed ontvangen en staan te springen om voor jou aan de slag te gaan! Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op.
Woops! Er lijkt iets te zijn misgegaan. Probeer het nog eens, of mail naar welkom@brigtherorange.com