Legends aren't born, they are made! ūü¶ĺ

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Een leven lang leren is geen hype, maar in deze snel veranderende wereld een must. De inhoud van het werk verandert en zo ook de benodigde set aan skills. Deze wil jij up-to-date houden, maar dat valt in de praktijk niet mee in de waan van de dag en met de tijd- én capaciteit uitdagingen.  

Wij geloven bij Brighter Legends in anders leren en ontwikkelen. We doorbreken de status quo door onze academy als groeimotor voor maakbedrijven in te richten. We geven medewerkers een geweldige leerervaring en zorgen dat ze uitgedaagd worden en gaan excelleren. We maken het leren laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en effectief. En toevallig maken we ook nog trainingen voor de technische sector!  

Mock-up SOLIDWORKS Fundamentals

Stimuleer leren
vanuit één plek

Onze slimme academy, een Learning Management Systeem,  combineert het beste van tech en leren. Zo organiseer en beheer je alle trainingen en voortgang van gebruikers vanaf één centrale plek. Hiermee geef je het personeel de kennis die zij nodig hebben om het werk te kunnen blijven uitvoeren. Oftewel, een een eigen academy speciaal voor jouw bedrijf ingericht. Zo groei je door je mensen te laten groeien. Hiermee behoudt je talent en hun kennis!

Wil je weten hoe? Bekijk de video!

Onze ambitie in een notendop

Brighter Legends is er voor maakbedrijven die willen groeien door hun mensen te laten groeien. Het is onze ambitie om het menselijk kapitaal te laten groeien op inhoud en hen beter te laten aansluiten op de veranderingen om hen heen. Groei en ontwikkeling maken we als dé online opleider voor de maakindustrie laagdrempelig, leerzaam en effectief.
‚Äć
We hebben een online academy ontwikkeld voor de bredere mkb omdat dit zich perfect leent voor het cre√ęren van een future proof organisatie. Zo stellen we maakbedrijven en medewerkers in staat om hun persoonlijke- en professionele vaardigheden op een effectieve manier door te ontwikkelen. In dit proces nemen we barri√®res weg en groeien onze klanten naar een lerende organisatie.

Mock-up Brighter Legends academy

Onze waarden

We think, create and implement. Onze waarden zetten onze ambities om in actie. We zijn eigenwijs en dat wat we doen, doen we goed. We werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Bij fouten draaien we er niet omheen, lossen het op en leren ervan. Co-creatie staat bij ons centraal en samen met onze partners krijgen wij dingen écht gedaan. We houden ervan om nieuwe dingen uit te proberen het vieren van mijlpalen. We dromen, durven en doen. Bevlogen om te pionieren blijven we leren. We hebben nog veel grote plannen en om dit te realiseren zijn we continu bezig met de ontwikkeling van ons leeraanbod en platform.

Samen bouwen we aan jullie toekomst.

Wil je meer weten over het leerplatform of heb je interesse in je een eigen Academy?
Laat het dan weten via welkom@brighterlegends.com en we helpen je graag verder.

Ontketen het groeipotentieel

Ben jij nieuwsgierig wat Brighter Legends kan betekenen voor jullie organisatie? 

Vraag direct een offerte aan:

Vorige
Volgende stap

Bedankt voor uw aanvraag

Gaaf, wij hebben jouw aanvraag goed ontvangen en staan te springen om voor jou aan de slag te gaan! Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op.
Woops! Er lijkt iets te zijn misgegaan. Probeer het nog eens, of mail naar welkom@brigtherorange.com