Een veilige werkplek én hogere productiviteit dankzij Lean 5S

Merk je dat kostbare tijd verloren gaat door het zoeken naar gereedschappen en materialen op jouw hectische productievloer? Ervaar je uitdagingen bij het handhaven van een georganiseerde en gestandaardiseerde werkomgeving? Voel je de druk om de operationele efficiënte te verbeteren, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is de online Lean 5S-training iets voor jou!

Ervaar de voordelen van een opgeruimde en veilige werkomgeving

Inhoud van de 5S training:

In deze opleiding leer je aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en simpele opdrachten:

Verminder de verspilling die ontstaat door de manier hoe je werkplek is georganiseerd

Een praktisch stappenplan om je werkplek in te inrichten voor optimale efficiëntie  

De gebruiksfrequentie en de juiste locatie van voorwerpen te bepalen

Effectieve afspraken te maken over schoonmaken en schoonhouden

De opvolging van acties en het vastleggen en zichtbaar maken van standaarden

De sleutel tot het bewaken van voortgang en vooruitgang

Uitdagingen met efficiëntie?

Voorkom onderbrekingen en bespaar waardevolle tijd

5S is een methode om het gedrag van mensen in 5 stappen te veranderen, zodat je een nette werkomgeving én meer ruimte krijgt. Het klinkt simpel, maar de praktijk is weerbarstiger. In deze online module leer je jouw werkplek in theorie én de praktijk rigoreus om te vormen tot een ruime, overzichtelijke en visueel ingerichte werkplek. We helpen je daarnaast bij het afspreken van standaardwerkwijzen, zodat je kunt werken aan de borging van continue verbetering binnen jouw organisatie, afdeling of werkplek.

Efficiëntie in je werkprocessen

Leer hoe de Lean 5S-principes de dagelijkse werkprocessen in een productieomgeving optimaliseren. Ontdek hoe het minimaliseren van verspilling en het maximaliseren van efficiëntie directe voordelen oplevert voor jouw werkzaamheden.

Direct toepasbare resultaten

Ontvang praktische tools en strategieën die direct kunnen worden geïmplementeerd in jouw productieprocessen. Onze Lean 5S training helpt om tastbare resultaten op te leveren, zoals verbeterde efficiëntie, verminderde verspilling en een gestroomlijnde workflow.

Leren op je eigen tempo

Onze online training is ontworpen om te voldoen aan de drukke schema's van professionals. Met 24/7 toegang tot de cursusmaterialen kun je op je eigen tempo leren, waar en wanneer het jou uitkomt. De flexibiliteit van ons programma zorgt voor een minimale verstoring van de dagelijkse activiteiten.

Op zoek naar praktische manieren om de productiviteit te verhogen,
zonder ingrijpende veranderingen in je productieprocessen?

Prijs
€ 49,-

Per persoon (excl. BTW)

3 maanden toegang online omgeving

24/7 on demand beschikbaar

Praktijkgerichte voorbeelden en direct toepasbare opdrachten

Interactieve leer- en werkvormen

Certificaat na afronding

Studiebelasting ca. 2 uur

Schrijf je nu in en zet de eerste stap!


Voor wie is deze opleiding geschikt?
Deze Lean 5S-training is geschikt voor diegenen die direct betrokken zijn bij de dagelijkse productieactiviteiten, maar ook voor teamleiders, operationele managers of kwaliteitsmanagers. Het biedt praktische inzichten op verschillende niveaus, gericht op het verbeteren van efficiëntie, kwaliteit en teamwork binnen productiebedrijven.

Welke vooropleiding is er benodigd?
Om deel te kunnen nemen aan deze online opleiding is een MBO werk- en denkniveau een minimaal vereiste. Dit kan door opleiding en/of werkervaring zijn verkregen.

Wat krijg je ervoor terug?
Na afronding ontvang je een UAcademy-certificaat.

Start jouw proefperiode!

Instituut

De Lean 5S-training is een co-creatie van UAcademy (onderdeel van UBrands) en Brighter Legends. De samenwerking komt voort uit ons geloof in talentontwikkeling én gezamenlijke visie op leren. De combinatie van de inhoudelijke kennis van UAcademy én de online academy van Brighter Legends zorgt voor praktijkgerichte, mensgerichte en vooral, verrassend leuke manier van leren. UBrands (voorheen VOA opleidingen) bestaat al sinds 1989. Zij helpen bedrijven excelleren door verbetering door verbinding, zowel aan de proceskant als aan de menselijke kant van de business. Na een succesvolle voltooiing van de Lean 5S-training ontvang je een certificaat van onze partner en kennisinstituut UAcademy.  

Bedrijven die rekenen op UAcademy zijn: o.a.: Dutch Bakery, DPD, Toyota, Bercomex, Shimano, Omron en Santen.

Nieuwsgierig naar deze Lean 5S-training?

Jerram en Lize helpen je graag verder. Bel 073 303 7900 of stuur ons een mailtje via welkom@brighterlegends.com

Jerram & Lize