Legends aren't born, they are made! 🦾

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Een leven lang leren is geen hype, maar een must. In de snel veranderende wereld verandert ook de inhoud van het werk. Zo ook de benodigde set aan skills. Deze wil je daarom ook up-to-date houden. Wij helpen je daarbij en maken het leren laagdrempelig, leerzaam en effectief. De online trainingen van Brighter Legends zijn gemaakt voor én door maakbedrijven. Content in context in plaats van all-you-can-learn.  

Stimuleer leren vanuit één plek
Het slimme Learning Management Systeem van Brighter Legends combineert het beste van tech en leren. Zo organiseer en beheer je alle trainingen en voortgang van gebruikers vanaf één centrale plek. Onze slimme academy met relevante content maakt het leren leuk én zorgt ervoor dat jij toekomstbestendig blijft.

Wil je weten hoe? Bekijk de video!

Onze ambitie in een notendop

Brighter Legends is er voor maakbedrijven die willen groeien door hun mensen te laten groeien. Zij die zich vandaag willen voorbereiden op de toekomst van morgen. Het is onze ambitie om het menselijk kapitaal te laten groeien op inhoud en hen beter te laten aansluiten op de veranderingen om hen heen. Groei en ontwikkeling maken we als dé online opleider voor de maakindustrie laagdrempelig, leerzaam en effectief.

We hebben een online academy ontwikkeld voor de bredere mkb omdat we zien dat dit zich perfect leent voor het creëren van een future proof organisatie. Hierdoor stellen we maakbedrijven en medewerkers in staat om hun persoonlijke- en professionele vaardigheden op een effectieve manier door te ontwikkelen. In dit proces nemen we barrières weg en groeien onze klanten naar een lerende organisatie.

We think, create and implement.
Onze waarden zetten onze ambities om in actie. We zijn eigenwijs en dat wat we doen, doen we goed. Co-creatie staat bij ons centraal en samen met onze partners krijgen wij dingen écht gedaan. We houden ervan om nieuwe dingen uit te proberen het vieren van mijlpalen. We hebben nog veel grote plannen en om dit te realiseren zijn we continu bezig met de ontwikkeling van ons leeraanbod en platform.

Missie

Het menselijk kapitaal in de maakindustrie laten groeien op inhoud en hun beter laten aansluiten bij de veranderingen om hen heen

Visie

Bouwen aan een succesvol netwerk van klanten en partners en voorop te gaan in onze branche door het potentieel van de medewerkers te ontgrendelen

Bevlogen

We dromen, durven en doen. Met het lef om te pioneren blijven we leren.

Oprecht

We werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Bij fouten draaien we er niet omheen, lossen het op en leren ervan.

Samen

Met elkaar kom je verder en haal je het beste in elkaar naar boven.

Samen bouwen we aan

Jullie toekomst!

Wil je meer weten over het leerplatform of heb je interesse in je een eigen Academy?
Laat het dan weten via welkom@brighterlegends.com en we helpen je graag verder.

Ontketen het groeipotentieel

Ben jij nieuwsgierig wat Brighter Legends kan betekenen voor jullie organisatie? 

Vraag direct een offerte aan:

Vorige
Volgende stap

Bedankt voor uw aanvraag

Gaaf, wij hebben jouw aanvraag goed ontvangen en staan te springen om voor jou aan de slag te gaan! Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op.
Woops! Er lijkt iets te zijn misgegaan. Probeer het nog eens, of mail naar welkom@brigtherorange.com