In 5 stappen naar je eigen academy

In de maakindustrie zijn we gewend aan het geluid van machines, de geur van smeermiddelen en het voelen van ruwe materialen. Maar waarschijnlijk weet jij ook als geen ander dat er een digitale revolutie gaande is die deze traditionele omgeving transformeert. En als je hier bent, dan weet je misschien ook al dat een online academy een krachtig middel is om medewerkers te trainen en te inspireren in deze snel veranderende digitale wereld.

Wil jij aan de slag met je eigen online academy, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij nemen je stapsgewijs mee in hoe je een effectief plan van aanpak maakt, je content implementeert, een memorabele lancering organiseert, medewerkers activeert en betrokken houdt, en hoe je continu kunt evalueren en begeleiden. Met deze stappen creëer je een online academy die aansluit bij de behoeften van je medewerkers en hen motiveert om te leren en te groeien.

Ontdek in deze whitepaper meer over ...

een plan van aanpak schrijven voor je eigen academy;

je doelgroep en leerdoelen bepalen;

de juiste leer- en werkvormen kiezen;

je medewerkers motiveren om gebruik te maken van de academy.

Download de whitepaper

Wanneer je deze whitepaper aanvraagt ga je akkoord met het ontvangen van e-mails vanuit Brighter Legends. Je kunt je hiervoor te allen tijde afmelden.

Uw whitepaper wordt in een nieuw tabblad geladen.
Oops! Er ging iets mis. Bekijk het formulier en probeer het nog eens