SOLIDWORKS Fundamentals Training

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als engineer tot slimme ontwerpen te komen.

Ontdek training
Door het boeien en binden van personeel zorg jij voor
beter behoudt van medewerkers.

Het is lastig om goede mensen te vinden en als je ze eenmaal hebt gevonden, dan wil je hun ook zo lang mogelijk behouden. Wist je dat leren en ontwikkeling  onderdeel van een cultuur is waar steeds meer werknemers naar op zoek zijn? En met een online academy bouw jij aan jouw employer branding. Op deze manier zet je leren én ontwikkelen op de kaart en zorg je dat jouw kapitaal groeit op inhoud. Klaar om jullie leercultuur onder de loep te nemen?

Doe de gratis leerscan

Hoe word én blijf je een aantrekkelijke werkgever?

Het is belangrijk om bezig te zijn met de betrokkenheid van potentieel en bestaand personeel. En betrokkenheid gaat een laagje dieper dan een goed salaris en flexibele uren. Zorg dat medewerkers trots zijn om bij jullie te werken! Creëer een fijne werkomgeving met ruimte om te leren en fouten te maken. Want groeiende werknemers zijn gelukkiger en zullen jou eerder zien als een aantrekkelijke werkgever. Het beste bindmiddel is het tonen van waardering en erkenning. Met de academy van Brighter Legends faciliteer en stimuleer hun persoonlijke ontwikkeling waardoor medewerkers ervaren dat ze gezien worden.  

Ruimte voor ontwikkeling

Ruimte voor ontwikkeling stimuleert de productiviteit én het verhoogt de duurzame inzetbaarheid. Een academy helpt om je opleidingsbeleid vorm te geven.

Meer betrokken- en verbondenheid

De beste werkgevers zorgen voor betrokken personeel. Een leercultuur versterkt dit, want als zij zich ontwikkelen werken ze prettiger en zijn loyaler.

Creëer een lerende organisatie

Daag medewerkers uit om zichzelf te ontwikkelen. Geen eenmalige training, maar continu leren. Een open cultuur waar leren en zelfreflectie de norm is.

Het is lastig om snel mensen beschikbaar te hebben die
direct inzetbaar zijn

Dit is wat we meer dan eens horen van klanten. Er is een tekort aan goede technici en als ze er zijn, missen ze vaak nog essentiële kennis, vaardigheden of ervaring voor de functie. Voordat ze inzetbaar zijn is er een uitgebreide inwerkperiode en scholing nodig die ten kostte gaat van de capaciteit en tijd.

Duurt het lang om geschikt personeel te vinden?

Valt het niet mee om mensen vrij te maken voor scholing?

Zijn er in de toekomst andere kennis en vaardigheden nodig om het werk succesvol te kunnen blijven uitvoeren?

Herken jij je in één of meer van deze punten?
Dan ondersteunen wij je om het volledige potentieel te ontgrendelen. Laagdrempelig, leerzaam én effectief.

Het is fijn om een partner te hebben die dingen van je bord haalt, die op een andere manier naar de content kijkt en dit op een heldere manier weet te verwoorden.

Ruud Derks
Technisch Directeur Derks Bedrijfswagens

We hebben in Brighter Legends een partner gevonden om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. De persoonlijke begeleiding hebben wij als zeer prettig ervaren.

Joan van de Mortel
Owner J. vd Mortel Hekwerken & Poorten

Wij vinden het heel tof om samen te bouwen aan een nieuw leerplatform voor de maakindustrie! Onze technologie in combinatie met inhoudelijke kennis van Brighter Legends zorgt voor een uniek aanbod voor de hele sector!

Ivo Hopmans
CEO Hubper

55% van de werknemers zegt dat ze training nodig hebben om hun werk goed te (blijven) doen.

Bron: “The State of L&D in 2022” door Society for Human Resource Management

Voordelen van het Brighter Legends leerplatform

Kostenefficiënt leren

Medewerkers kunnen op eigen tempo aan de slag passend bij hun werksituatie. Dat is fijn voor de medewerker en het bespaart ook reistijd en geld. Online leren is flexibel en schaalbaar.  

Branchespecifiek

De online trainingen van Brighter Legends zijn samen met onderwijskundigen en technische experts uit de praktijk ontwikkeld. De hard én soft skills trainingen bevatten relevante content in de juiste context.

Start je eigen online academy

Stel bedrijfspecifieke kennis veilig met onze auteurstool voor bijvoorbeeld werkinstructies.
Zo creëer je op een laagdrempelige manier jullie persoonlijke leeromgeving om future-proof te blijven.

Maak jouw organisatie toekomstbestendig en hou kennis continu aangevuld en up-to-date. Zet leren én ontwikkelen op de kaart en laat medewerkers groeien.  
De academy van Brighter Legends biedt je verschillende mogelijkheden:  

Een gebruiksvriendelijke Learning Experience (LXP) voor gebruikers

Uitgebreide bibliotheek met interessante hard en softs skills trainingen

Auteurstool waarmee je zelf gemakkelijke slimme content maakt

Beheer- en managementsysteem (LMS) voor alle leeractiviteiten

Learning Analytics voor inzicht

Dit is wel voor jou als...

Je goede medewerkers wilt aantrekken én behouden door hun persoonlijke groei en ontwikkeling te faciliteren.

Je het belangrijk vindt dat medewerkers zich continu blijven ontwikkelen om in de toekomst goed inzetbaar te zijn.

Je bedrijfspecifieke kennis wilt veilig stellen en tegelijk de jonge generatie aan wilt trekken en bijscholen.

Dit is niet voor jou als...

Je altijd de juiste mensen kan vinden en medewerkers gemiddeld 20 jaar of langer bij jullie werken.

Je vindt dat persoonlijke ontwikkeling een overbodigde luxe is en er in de toekomst geen andere skills nodig zullen zijn om het werk te kunnen blijven uitvoeren.

Er jaarlijks stagiaires en afstudeerders aankloppen en ze ook geen onboarding of bijscholing nodig hebben.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat online leren een aantal vragen bij je oproept. Misschien is dit wel helemaal nieuw voor je. We hebben daarom hieronder een aantal veelgestelde vragen vermeld met de bijbehorende antwoorden.

Wat is een online academy?

Dit is een digitaal platform waar medewerkers, contentmakers en beheerders op een eenvoudige manier  leerprocessen kunnen volgen, maken en inzien. Het is een centrale plek waar medewerkers onbeperkt trainingen, cursussen en opleidingen volgen ter ontwikkeling van hun competenties.

Kunnen we onze eigen content toevoegen of integreren in de academy?

Zeker weten! Als je al e-learnings hebt gemaakt dan kan je deze eenvoudig via LTI of Scorm toevoegen. Daarnaast kan je ook andere (Office) bestanden, teksten of infographics implementeren in de academy.

Is onze academy schaalbaar?

Als jullie academy live is dan kan deze eenvoudig opgeschaald worden om bijvoorbeeld uit te rollen naar stagiaires, nieuwe medewerkers of distribiteurs. Zo kan de academy ongelimiteerd met jullie meegroeien.

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Om medewerkers te kunnen boeien, binden en behouden is het belangrijk om leren en ontwikkelen op te nemen in jullie cultuur. Wil jij  het huidig leerklimaat onder de loep nemen? Doe dan de leerscan en krijg inzicht waar je staat. Zie hoe jullie bedrijf scoort op vier succesfactoren voor een leercultuur. Het geeft je handvaten op de onderdelen waar rendement te behalen valt.

Doe de gratis leerscan!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van
een eigen online academy?

Download hier de whitepaper “in 5 stappen naar jouw academy” of vraag een demo aan.
Bel 073 303 7900 of stuur ons een mailtje via welkom@brighterlegends.com