Waarom kiezen maakbedrijven voor Brighter Legends?

Wij geloven dat de kracht hem niet enkel zit in het één of het ander, maar juist in de combinatie ervan. De juiste mix van online en offline leren én hard & soft skills. Onze branche specifieke trainingen zijn relevant voor de dagelijkse praktijk. 

Ontdek ons aanbod
Soft skills
+
Hard skills
=
Industry Skills

Industry Skills

De wereld verandert continu en technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel. De door de industrie gevraagde vaardigheden zijn niet alleen technisch. Industry skills zijn toekomstbestendige competenties, die zowel soft als hard skills vereisen.

Soft skills zoals creativiteit, samenwerken en kritisch denkvermogen worden belangrijker omdat routinematige taken worden geautomatiseerd. Terwijl hard skills zoals, datageletterdheid en de vaardigheid om met moderne technologieën om te gaan, in de toekomst essentieel zullen zijn.

Het aanpassen op deze veranderingen is van levensbelang en de combinatie van hard en soft skills vormt de sleutel tot succes.

+

Blended learning

We brengen leren naar de werkplek met blended leren. Effectief, gericht op de praktijk én de prestaties van medewerkers met het 70:20:10 model. Het grote voordeel is dat de leerstof op verschillende momenten en manieren wordt verwerkt. Dat heeft een positief effect op het leerrendement.
Dit model staat voor drie manieren van leren:
- 10% formeel leren: systematisch en gestructureerd
- 20% sociaal leren: kennisuitwisseling met collega’s
- 70% informeel leren:
in de praktijk vlieguren maken, bijvoorbeeld via buddytrajecten en praktijkoefeningen

=

Industry playlists

Samen met onderwijskundigen en technische experts ontwikkelt Brighter Legends de branche specifieke trainingen. Wij geloven in content binnen de juiste context. De trainingen zijn geïnspireerd door de bevindingen, van gerenommeerde instituten zoals World Economic Forum en McKinsey, over de toekomstbestendige skills.

Hierop hebben wij Industry skills gedefinieerd, dit is een combinatie van soft- en hard skills, en deze leeractiviteiten zijn gebundeld in learning playlists. Je kan deze playlist eenvoudig per medewerker verrijken met extra thema’s zodat iedere medewerker een leerpad doorloopt passend bij de persoonlijk leerbehoefte.

Inzicht en overzicht met ons LMS

Het slimme Learning Management Systeem van Brighter Legends combineert het beste van tech en leren. Zo organiseer en beheer je alle leeractiviteiten en voortgang van gebruikers vanaf één centrale plek. Tegelijkertijd biedt de LXP een gepersonaliseerde, interactieve online leerervaring en zo maken we leren leuk! Samen maximaliseren we de groei van jouw organisatie.

Bekijk de academy

Auteurstool om interne kennis veilig te stellen 

Een online leeraanbod, gevuld met trainingen die aansluiten bij de behoefte van de organisatie, is essentieel binnen jouw academy. Met de auteurstool maak je eenvoudig aantrekkelijke trainingen. Bijvoorbeeld voor de onboarding van stagiaires of nieuwe medewerkers. Of creëer een playlist met instructievideo’s voor klanten of leveranciers. Koppel een (externe) training aan de juiste klant of collega. Op deze manier kunnen gebruikers hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau krijgen. En tegelijkertijd is jouw organisatie aantrekkelijker voor werkzoekenden.

Wat zeggen klanten over ons?


Onze minor-studenten hebben vanuit het leerplatform toegang tot specifieke informatie die ze op hun eigen tempo en leerbehoefte eigen kunnen maken.


Dimitri van Kelft
Avans minorcoördinator Factory of the Future


We hebben in Brigher Legends een partner gevonden om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. De persoonlijke begeleiding hebben wij als zeer prettig ervaren.


Joan van de Mortel
Owner J. vd Mortel Hekwerken & Poorten


Onze samenwerking met Brighter Legends komt voor uit ons geloof in talentontwikkeling. Via het platform kunnen we onboarding van onze gebruikers flexibeler, uitgebreider en meer passend op hun situatie aanbieden.

Anouk Scheillings
CEO Cadmes