Mock-up SOLIDWORKS Fundamentals training

SOLIDWORKS Fundamentals Training

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als engineer tot slimme ontwerpen te komen.

Ontdek training

Verbeter jouw hard- en soft skills en ga voor meetbaar succes.

Wil jij je mensen laten groeien? Dan heb je de juiste competenties nodig; een combinatie van kennis en inzicht. En die geven we je met onze online academy. Met de juiste combinatie van hard- en soft skills blijft jouw personeel up to date. We meten de skills, stellen doelen op en samen maken we slimme trainingen. Deze trainingen koppelen we aan jullie doelen. Samen verhogen we het niveau en laten we jouw organisatie groeien!

Vrouw bezig op laptop met de J vd Mortel academy

Houd de competenties van je medewerkers up-to-date

Vaardigheden zijn belangrijker dan ooit. In de huidige krapte op de arbeidsmarkt en met de snelle technologische ontwikkelingen is het cruciaal dat jouw medewerkers beschikken over de juiste vaardigheden om hun werk succesvol uit te voeren. Met onze Learning Analytics creëer je real-time inzicht in de performance. Zo breng je de competenties, oftewel skills, van jouw team in kaart zodat je altijd up-to-date kunt blijven.

Bij Brighter Legends meten we het basisniveau van deze skills en stellen we doelen om medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden jou de mogelijkheid om slimme leeractiviteiten te creëren die gekoppeld zijn aan jouw specifieke doelen. Zo zorgen we voor een slimme en effectieve groeistrategie.

Screenshot Rakoo

Bepaal het niveau van je medewerkers en biedt passende leeractiviteiten

Screenshot Rakoo

Stimuleer ontwikkeling en werk samen aan organisatiedoelen

Screenshot Rakoo

Weet waar bijsturing nodig is voor een optimaal resultaat

Hoe ontwikkel je skills zodat je klaar bent voor morgen?

Traditionele vaardigheden volstaan vandaag de dag niet meer. Een lasser moet namelijk niet alleen maar kunnen lassen, maar ook kunnen samenwerken, kritisch denken en klantgericht werken.  Het is wel duidelijk: werkgevers in de sector vragen in toenemende mate om flexibele, leergierige en veranderingsgezinde vakmensen. Met onze online academy geef je jouw medewerkers de mogelijkheid om zowel hun technische als soft skills te versterken. Zo worden ze die veelzijdige talenten waar een sector vol snelle ontwikkelingen en innovaties om vraagt.

Krijg inzicht in het leerrendement

Onze online academy biedt leeractiviteiten waar jouw personeel direct mee aan de slag gaat, terwijl jij real-time inzicht hebt in hun voortgang. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat leren oplevert.

> Performance management

Train iedereen op dezelfde manier

In deze digitale en dynamische arbeidsmarkt heeft iedereen baat bij een set basisvaardigheden. Met een online academy train je al je werknemers in dezelfde skills, op dezelfde manier.

> Waarom Brighter Legends

Stimuleer persoonlijke ontwikkeling

Ontwikkel met onze skilltrainingen. Een programma voor huidige en nieuwe medewerkers om de skillgap te dichten. Kickstart jullie groei en maak ontwikkeling onderdeel van het werk.

> Ontdek de bibliotheek

Niet alleen nieuwe medewerkers, maar ook je bestaand personeel moet zich blijven ontwikkelen.

De technische industrie verandert continu. Het is best lastig om te zorgen dat alle medewerkers altijd op de hoogte zijn van ontwikkelingen. Brighter Legends is er om jou daarbij te helpen! Hoe doen we dat? Door de trainingen te matchen bij de vaardigheden die jouw medewerkers nodig hebben.

De combinatie van de juiste hard- en soft skills vormen de sleutel tot succes! Samen met jou bepalen we welke combinatie van vaardigheden jouw werknemers nodig hebben om toekomstbestendig aan de slag te gaan!

Soft skills
+
Hard skills
=
Industry Skills
Logo J vd Mortel

"We zien dat de benodigde vaardigheden aan het veranderen zijn. Door de academy staat kennisdeling centraal bij ons en kan het team zich blijven ontwikkelen."

Joan van de Mortel
Eigenaar J. vd Mortel Hekwerken & Poorten

Het is fijn om een partner te hebben die dingen van je bord haalt, die op een andere manier naar de content kijkt en dit op een heldere manier weet te verwoorden.

Ruud Derks
Technisch Directeur Derks Bedrijfswagens
Logo Cadmes

Onze samenwerking komt voor uit ons geloof in talentontwikkeling. Via het platform kunnen we onboarding van onze gebruikers flexibeler, uitgebreider en meer passend op hun situatie aanbieden.

Anouk Schellings
CEO Cadmes

Wist je dat...
9 op de 10 managers zeggen dat hun organisatie nu al te maken heeft met vaardigheidstekorten, of verwachten dat deze zich in de komende vijf jaar zullen ontwikkelen.

Bron: McKinsey "Beyond hiring: How companies are reskilling to address talent gaps"

Hoe stel jij medewerkers in staat om te investeren in hun skills?

Misschien hebben jouw medewerkers mensen de juiste skills voor vandaag, maar hoe lang is deze kennis houdbaar? Wij helpen je om het potentieel uit jouw mensen te halen.

Stel interne kennisdeling veilig en zorg dat er een centrale plek is om kennis vast te leggen, onderling te delen en te hergebruiken.   

Behoud goede medewerkers en trek jong talent aan door ze uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. 

Bindt talent aan de organisatie en voorkom dat medewerkers te lang stil zitten in een rol die ze niet meer past. 

Creëer kansen door aan te sluiten bij de innovatie-versnelling die plaatsvindt onder invloed van 'smart-industry' thema’s.

Ontketen het groeipotentieel waarmee medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen in hun vakgebied. 

Voordelen van het Brighter Legends leerplatform

Kostenefficiënt leren

Medewerkers kunnen op eigen tempo aan de slag, passend bij hun werksituatie. Dat is fijn voor de medewerker en het bespaart ook reistijd en geld. Online leren is goedkoper en flexibeler dan klassikale cursussen en dit creëert meer effectieve tijd op de werkvloer.

Branchespecifiek

De online trainingen van Brighter Legends zijn samen met onderwijskundigen en (technische) experts uit de praktijk ontwikkeld. De hard én soft skills trainingen bevatten relevante content in de juiste context.

Direct inzicht in leerrendement

Inzicht in de skills van jouw medewerkers is essentieel. Daarom meten we het basisniveau van deze skills en stellen we gezamenlijke doelen om ze naar een hoger niveau te tillen. Zo zorgen we voor een slimme en effectieve groeistrategie.

Become legendary

Wil jij meer weten over leren en performance? Plan dan een strategische sessie met een van onze specialisten. Borg alle kennis van jouw organisatie vanuit een cnetrale plek. Samen verhogen we het niveau en groei je mee met je medewerkers!
Bel 073 303 7900 of stuur ons een mailtje via welkom@brighterlegends.com

Jerram & Lize