SOLIDWORKS Fundamentals Training

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als engineer tot slimme ontwerpen te komen.

Ontdek training
Word een lerende organisatie en hou kennis
continu aangevuld en up to date.

Als organisatie én professional wil je jezelf voorbereiden op de voortdurend veranderende omgeving. Met een leercultuur als groeistrategie stimuleer je
de ontwikkeling van jouw werknemers en beweeg je mee met de veranderingen. Een lerende organisatie brengt jouw organisatie vooruit en
bindt talent aan je bedrijf. Maar hoe word je een lerende organisatie?

Download het stappenplan

                                       Een goede leercultuur als groeistrategie

We komen allemaal chronisch tijd tekort en we worden geconfronteerd met eisen die steeds strenger worden. Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Als organisatie moet je hierop reageren, en daarvoor is een cultuur die leren stimuleert cruciaal. Zo ben je voorbereid op de veranderingen en werk je aan de duurzame inzetbaarheid van je personeel.

Duurzame inzetbaarheid

Ruimte voor ontwikkeling stimuleert de productiviteit én het verhoogt de duurzame inzetbaarheid. Met een academy geef je jouw opleidingsbeleid vorm.

Content in context

Neem barrières weg die leren in de weg staan,  door relevant leeraanbod laagdrempelig aan te bieden. De juiste content, op het juiste moment, aan de juiste medewerker.

Kennisdeling als fundament

Stimuleer kennisdeling en breng medewerkers en afdelingen met elkaar in verbinding. Een academy stimuleert werknemers om continu te blijven leren.

We brengen leren naar de werkplek met het 70:20:10 model. Met dit model richt je jouw leerstrategie zó in, dat je jouw doelen efficiënt en effectief kunt behalen. Een blended leerpad dus! Het grote voordeel is dat de stof op verschillende momenten en op verschillende manieren wordt verwerkt. Dat heeft een positief effect op het leerrendement.

Met de Brighter Legends academy, hoeven medewerkers niet meer zelf op zoek naar een geschikte training – de voor hen relevante trainingen zijn al samengesteld in een playlist. Passend bij (bijvoorbeeld) de functie, of speciaal samengesteld door de leidinggevende of HR. En wil je medewerker zich verder verdiepen, of juist bredere kennis op doen? Dan staan er nog tal van andere trainingen in de bibliotheek klaar.

Blended learning is...

Een leermethode waarbij klassikaal leren, online leren en praktijkleren elkaar heel goed aanvullen.

Divers: doordat verschillende leervormen samenkomen, sluit je aan bij de diversiteit aan leerbehoefte en -stijlen van je werknemers.

Maatwerk: je pompt niet zomaar honderd blended leertrajecten in de lucht, maar gaat nauwkeurig kijken wat online kan worden opgepakt en wat klassikale aandacht nodig heeft. Iedere organisatie is weer anders en daarom is elk leertraject ook weer uniek.

Blended learning is niet...

Een ‘copy-paste’ versie van je klassikale lessen, maar dan online gefaciliteerd. Doordat online, offline en praktijkervaringen naadloos op elkaar aansluiten krijg je een samenstelling die zowel uitdagend als leuk is.

Een digitaliseringsslag: het gebruik van digitale tools is geen doel op zich. Het gaat om hoe een combinatie van methoden de leervaring van de lerende kan verrijken. Een tool kan hier natuurlijk wel onderdeel van uitmaken.

“90% van de bedrijven zal de komende jaren een skills gap ervaren. En slechts 16% is hierop voorbereid.

Matthew Smith – former CEO mckinsey

Voordelen van het Brighter Legends leerplatform

Cultiveer de leercultuur

Een academy draagt bij aan leercultuur en zo creëer je een fijne werkplek, met een open sfeer waar het vertrouwen en werkplezier groeit, met ruimte voor ontwikkeling.

Borg en hergebruik kennis

Een online academy leent zich perfect voor het creëren van een future proof organisatie. De jarenlange kennis kan zo gebruikt worden om de jonge generatie aan te trekken en bij te scholen.

Efficiënt werkplekleren

Werkplekleren draagt bij aan het creëren van een lerende organisatie en een leercultuur. Met een online academy kan de geleerde kennis direct toegepast worden in de praktijk.

Laat je mensen groeien.

Is leren en kennisdeling belangrijk binnen jullie organisatie?
Het antwoord is wellicht makkelijk, maar staat leren écht centraal en is er al een leerstrategie gedefinieerd?

Kickstart jouw leerstrategie met ons stappenplan en laat je medewerkers groeien. Deze biedt je handvaten om vandaag van start te gaan ter voorbereiding op morgen.

Bedankt voor je aanvraag! De whitepaper vindt je binnen enkele ogenblikken in jouw mailbox!
Oops! Er ging iets mis. Bekijk het formulier en probeer het nog eens

Blogberichten die we over dit thema hebben geschreven

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een eigen academy?

Jerram en Lize van ons team helpen je graag verder.
Bel 073 303 7900 of stuur ons een mailtje via welkom@brighterlegends.com