SOLIDWORKS Fundamentals Training

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als engineer tot slimme ontwerpen te komen.

Ontdek training
Hard vs. soft skills
Welke vaardigheden zijn het hardst nodig?‍

Om toekomstbestendig te blijven in een veranderende wereld, moet je een mix van de juiste hard en soft skills goed beheersen. Zowel de vakinhoudelijke kennis als de persoonlijke vaardigheden zijn cruciaal. Wil jij weten hoe je beide continu kan blijven ontwikkelen?

Start je proefperiode

Hoe zorg je dat de juiste kennis en vaardigheden ontwikkeld worden zodat je klaar bent voor het werk van morgen?

Zowel de hard als soft skills zijn benodigd om toekomstbestendig te blijven. Veel bedrijven sturen op harde KPI’s want die maken het mogelijk om de missie stapsgewijs te vertalen naar het resultaat. Fantastisch plan op papier, maar in de praktijk werkt het niet. De oorzaak? Er is onvoldoende rekening gehouden met soft skills zoals: communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, samenwerken en oplossingsgerichtheid.

Creëer tijd voor ontwikkeling

De middelen en wil om ontwikkeling te faciliteren is er maar het is een grote uitdaging om gelegenheid te creëren.

Behoud je beste medewerkers

Hebben medewerkers kansen op promotie en om het beste uit zichzelf te halen? Is de betrokkenheid (employee experience) voldoende? 

41% van personeel wil groeien

Onvoldoende groeimogelijkheden is de meest genoemde reden om van baan te wisselen. Onze academy maakt groei onderdeel van het werk.

"Het is lastig om medewerkers te scholen zonder dat onze klanten daar hinder van ondervinden."

"Dit is wat we veel terug zien bij bedrijven", aldus Lize: "Door de waan van de dag en capaciteitstekort is het lastig om cursussen in te plannen."

Wil je de inhoud, tijd en tempo van de trainingen aanpassen naar de werksituatie en behoeften van de gebruikers? 

Is het belangrijk om bij te blijven zodat jullie de digitaliseringsslag niet missen en in de toekomst het repeterende werk kunnen automatiseren?

Herken jij je in één of meer van deze punten?
Dan ondersteunen wij je om het volledige potentieel van je medewerkers te ontgrendelen. Laagdrempelig, leerzaam én effectief.

"We zien dat de benodigde vaardigheden aan het veranderen zijn. Door de academy staat kennisdeling centraal bij ons en kan het team zich blijven ontwikkelen."

Joan van de Mortel
Eigenaar J. vd Mortel Hekwerken & Poorten

De komende 5 jaar zullen er wereldwijd 85 miljoen banen verdwijnen door robotica en automatisering. Tegelijkertijd ontstaan er door nieuwe technologieën 97 miljoen banen die meer skills vragen.

Bron: World economic forum report “Future of Jobs.”

Zet een strategie op voor de ontwikkeling van jouw medewerkers

De veranderingen leren ons dat iedere werknemer nieuwe kennis moet verwerven, en nieuwe vaardigheden moet gaan ontwikkelen om bij te blijven. Continu leren en jezelf blijven ontwikkelen is de nieuwe norm. Als bedrijf wil je het beste voor je werknemer en wil je dat de werknemer ook het beste voor de organisatie over heeft. Maar hoe zet je een goede leerstrategie op en zorg je ervoor dat deze slaagt?

Uw whitepaper wordt in een nieuw tabblad geladen.
Oops! Er ging iets mis. Bekijk het formulier en probeer het nog eens

Voordelen van het Brighter Legends leerplatform

Laagdrempelig

De academy is voor zowel gebruikers als contentmakers zeer intuïtief. Dit maakt het  eenvoudig om het slimme leren vlot en
succesvol te implementeren.  

Schaalbaar

Een online academy leent zich perfect voor het creëren van een future proof organisatie. De jarenlange kennis kan zo gebruikt worden om de jonge generatie aan te trekken en bij te scholen. 

Efficiënt werkplek leren

De branche specifieke trainingen zijn relevant
en passend voor de dagelijkse praktijk. De inhoud is gemaakt door én voor de maakindustrie. Het geleerde kan hierdoor direct toegepast worden. 

Hoe stel jij medewerkers in staat om te investeren in hun skills?

Medewerkers behouden, nieuw talent aantrekken en een organisatie die kan meebewegen met de snel veranderende wereld. Continue organisatieontwikkeling is daarom van essentieel belang. Ben je benieuwd hoe je duurzaam ontwikkelen echt van de grond kunt krijgen?

Stel interne kennisdeling veilig en zorg dat er een centrale plek is om kennis vast te leggen, onderling te delen en te hergebruiken.   

Behoud goede medewerkers en trek jong talent aan door ze uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. 

Bindt talent aan de organisatie en voorkom dat medewerkers te lang stil zitten in een rol die ze niet meer past. 

Creëer kansen door aan te sluiten bij de innovatie-versnelling die plaatsvindt onder invloed van smart industrie thema’s.

Ontketen het groeipotentieel waarmee medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen in hun vakgebied. 

Dit is wel voor jou als...

Je duurzaam ontwikkelen echt van de grond wilt krijgen en wilt weten hoe je kan zorgen dat ontwikkeling vanzelfsprekend wordt.

Je wilt inspelen op veranderingen en je de organisatie en medewerkers wilt voorbereiden op de nieuwe omstandigheden.

Kennismanagement een topic is op de kalender van jullie vijfjarenplan en je wilt weten hoe je de ruimte creëert om te innoveren. 

Dit is niet voor jou als...

Je geen tijd hebt om na te denken over een langetermijnstrategie, laat staan hoe je een kweekvijver wordt voor het talent van morgen. 

Je niet van plan bent om medewerkers te inspireren en verder te ontwikkelen.
 

Je vind dat jullie medewerkers niet gelukkiger worden van een functie met ontwikkelingsmogelijkheden met ruimte voor erkenning en waardering. 

Start jouw proefperiode

Overweeg je van start te gaan met onze academy maar wil je het eerst uitproberen? Dat kan! Vraag een gratis proefperiode aan van twee weken en probeer de academy eerst uit.

Ervaar de kracht van online trainingen

On demand en 24/7 beschikbaar

Uitgebreide trainingsbibliotheek

Onbeperkt toegang in de proefperiode

Proefperiode aanvragen