Voor de local legends mét grote ambities

Het leerplatform van Brighter Legends vormt een shared academy voor alle maakbedrijven die willen anticiperen op de snelle veranderingen om ons heen. Mkb-ondernemers die hun medewerkers willen voorbereiden op de toekomst kunnen ons leerplatform eenvoudig vertalen naar hun bedrijfsspecifieke wensen. Laagdrempelig, leerzaam en effectief!

Bekijk hier een selectie van onze partners en klanten die je al voor zijn gegaan.

“Onze minor-studenten hebben vanuit het leerplatform van Brighter Legends toegang tot specifieke informatie die ze op hun eigen tempo en leerbehoefte eigen kunnen maken. Via de academy hebben de studenten toegang tot een persoonlijk leerpad en maken ze korte toetsen/quizzes over de inhoud van workshops die zij op onze locatie op het BIC in Eindhoven volgen, hierdoor kunnen we als begeleiders de persoonlijke ontwikkelingen van de studenten goed monitoren en maatwerk bieden bij de coaching. Daarnaast kunnen studenten zelf op ontdekking door de bibliotheek en dankzij de fijne samenwerking komen we snel tot de gewenste resultaten."

Dimitri van de Kelft

Minorcoördinator Factory of the Future -  Avans Hogeschool

“We hebben in Brighter Legends een partner gevonden om onze organisatie te verbeteren. De persoonlijke begeleiding en samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Onze medewerkers kunnen met behulp van de online academy individueel op hun eigen tempo aan hun competenties werken om dit vervolgens direct op de werkvloer toe te passen."

Joan van de Mortel

Eigenaar - J vd Mortel Hekwerken & Poorten

“Via het flexibele leerplatform kunnen onze medewerkers hun kennis en vaardigheden door ontwikkelen. Zij hebben toegang tot een persoonlijke leerpad en kunnen de materie direct in de praktijk toepassen. Daarnaast is de samenwerking en onboarding goed waardoor we het online leren snel eigen hebben gemaakt”.

Pieter Luyben

Eigenaar & Operationeel Manager - Minital

“Onze betrokkenheid bij en samenwerking met Brighter Legends komt voort uit ons geloof in talentontwikkeling. In plaats van werving & selectie, dus juist een focus op doorontwikkeling. Met Cadmes hebben we ruim ervaring opgedaan bij het trainen van onze softwaregebruikers met een focus op engineering en design. Via het platform kunnen we de leerbehoeftes en onboarding van onze gebruikers flexibeler, uitgebreider en meer passend op hun situatie aanbieden. Daarnaast bestaat nu ook de mogelijkheid om andere skills te ontwikkelen met behulp van de academy. Deze bevat learnings die goed aansluiten bij de smart industry thema’s die voor innovatie zorgen in de markt van onze klanten.”

Anouk Schellings

CEO - Cadmes

"Wij vinden het heel tof om met ons platform de partner te zijn van Brighter Legends en zo samen te bouwen aan een nieuw opleidingsplatform in de maakindustrie! De combinatie van onze technologie, de inhoudelijke kennis vanuit Brighter Legends en onze gezamenlijke visie op leren zorgt voor een uniek platform en aanbod voor de hele sector! 

Ivo Hopmans

CEO & Co-founder - Hubper

Brighter Legends is ontstaan vanuit het MKBidee subsidie project. Gedurende dit project wordt de leercultuur van een productiebedrijf met behulp van een academy duurzaam verbeterd. Omdat dit plan bijdraagt aan een groter aanbod van beter inzetbaar personeel in de sectoren techniek en ICT wordt het leerplatform uitgebreid en door ontwikkelt door Brighter Legends.
Bekijk artikel MKBidee

MKB Idee

Top 10 Nederlandse MKBidee projecten |
Rijksoverheid voor ondernemend Nederland

Ontketen het groeipotentieel

Ben jij nieuwsgierig wat Brighter Legends kan betekenen voor jullie organisatie? 

Vraag direct een offerte aan:

Vorige
Volgende stap

Bedankt voor uw aanvraag

Gaaf, wij hebben jouw aanvraag goed ontvangen en staan te springen om voor jou aan de slag te gaan! Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op.
Woops! Er lijkt iets te zijn misgegaan. Probeer het nog eens, of mail naar welkom@brigtherorange.com