SOLIDWORKS Fundamentals Training

Ben jij klaar om het maximale uit SOLIDWORKS te halen? Met deze online training leer jij de basis van SOLIDWORKS om als engineer tot slimme ontwerpen te komen.

Ontdek training
Ontketen jullie groeipotentieel met een online academy

De all-in-one academy voor de maakindustrie

De slimme academy van Brighter Legends combineert het beste van tech en leren. Je organiseert en beheert alle leeractiviteiten en voortgang van jouw gebruikers vanaf één centrale plek. Tegelijkertijd ervaren de gebruikers een persoonlijke en interactieve online leerervaring mét een passend leeraanbod. Samen ontketen we jullie potentieel!

één centrale leeromgeving voor de gehele organisatie

On-demand leren: 24/7 passend bij werksituatie én leerbehoefte van gebruikers

uitgebreide bibliotheek mét ruim 400 leeractiviteiten in diverse leervormen

industry playlists: combinatie van branche specifieke hard en soft skills trainingen

auteurstool om zelf interne kennis veilig te stellen bijvoorbeeld via e-learnings

beheer en organiseer het leeraanbod met werknemers of klanten (LMS)

Ontdek de voordelen van Brighter LEGENDS

Waarom kiezen voor het Brighter Legends leerplatform?

Branche specifieke trainingen

Met onze uitgebreide bibliotheek, die bestaat uit leermodules over professionele- en technische vaardigheden, ontsluit je de gehele organisatie en kan je als maakbedrijf direct van start met het ontwikkelen van de benodigde skills.  

Bekijk bibliotheek

Borg en deel interne kennis

Kennis creëert voorsprong en die wil je binnen de organisatie behouden. Zodra je kennis met elkaar deelt creëer je waarde. Met de auteurstool in onze academy creëer je zelf eenvoudig aantrekkelijke e-learnings en werkinstructies.

Ja, ik wil interne kennis veiligstellen.

Didactische begeleiding

Om als organisatie te kunnen groeien is kennisdeling tussen medewerkers cruciaal. We ondersteunen je bij het implementeren, lanceren én activeren van het platform. Samen zorgen we dat jullie academy een succes is.

Ontdek hoe het werkt

Brighter legends bibliotheek

Een academy is pas compleet met een relevant en inspirerend leeraanbod!
Wij geloven dat de kracht hem niet enkel zit in het één of het ander, maar juist in de combinatie ervan. De juiste mix van hard én soft skills. Daarom is de bibliotheek van Brighter Legends continu in ontwikkeling. Maandelijks breiden we het aanbod uit met nieuwe leeractiviteiten en werkvormen. Deze bestaan uit o.a. micro- & e-learnings, podcasts of handige instructie video’s.
Onze bibliotheek staat vol met trainingen gemaakt door onderwijskundigen en technische kennisdragers uit de praktijk. Ben je benieuwd naar onze bibliotheek? Bekijk hier een preview.

Een gepersonaliseerd leerpad  

De academy van Brighter Legends maakt de learning experience (LXP) van gebruikers laagdrempelig, intuïtief en efficiënt. Naast een persoonlijke playlist (leerpad) kunnen ze ook op ontdekking door het on-demand leeraanbod. Medewerkers kunnen hiermee op hun eigen tempo aan de slag passend bij hun huidige werksituatie. Oftewel inhoud, tijd en tempo wordt aangepast aan de werksituatie en behoeften van de gebruiker. Gebruikers worden geprikkeld en gestimuleerd om te leren vanuit hun eigen dashboard. En de leeractiviteiten zijn heel divers. Van kleine overzichtelijke micro-learnings tot video’s, podcasts, links naar blogs en artikelen.

Beheer en manage de academy

Het learning management system (LMS) geeft je vanuit één overzicht inzicht in alle leeractiviteiten. Gebruikers loggen in via hun eigen account, waarmee ze hun persoonlijk playlist kunnen volgen. Deze playlist wordt gezamenlijk afgestemd. Hierdoor kan je gebruik maken van de learning analytics. Medewerkers krijgen zicht in hun voortgang en persoonlijke ontwikkeling, terwijl leidinggevenden via team dashboards kunnen volgen wat er geleerd wordt.

Jouw academy in eigen huisstijl

De academy kan ook worden voorzien van een eigen bedrijfsidentiteit. Zo ontsluit je de hele organisatie vanuit een vertrouwde leeromgeving. Dat maakt het leren nog laagdrempeliger. Een huisstijl zorgt niet alleen voor herkenning, maar je krijgt daarnaast ook meer mogelijkheden in huis. Je beschikt dan namelijk ook over een geïntegreerde auteurstool. Dit stelt je in staat om bedrijfsspecifieke trainingen te maken. Bijvoorbeeld voor de begeleiding van stagiaires, afstudeerders of nieuwe medewerkers. Of creëer een playlist met diverse instructievideo’s voor klanten of leveranciers. Op deze manier kun je de schaarse tijd efficiënt inzetten en maak je ook een zeer professionele indruk!

Auteurstool om kennis te borgen

Een online leeraanbod, gevuld met trainingen die aansluiten bij de behoefte van de organisatie, is essentieel binnen jouw academy. Met de auteurstool maak je eenvoudig aantrekkelijke trainingen. Bijvoorbeeld voor de onboarding van stagiaires of nieuwe medewerkers. Of creëer een playlist met instructievideo’s voor klanten of leveranciers. Koppel een (externe) training aan de juiste klant of collega. Op deze manier kunnen gebruikers hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau krijgen. En tegelijkertijd is jouw organisatie aantrekkelijker voor werkzoekenden.

Koppelen met systemen

We maken het je graag makkelijk! Ieder bedrijf heeft een eigen cultuur, organisatiestructuur en leerbehoeften. Mocht je het leeraanbod in de toekomst willen uitbreiden dan kan dat. Of wil je een koppeling maken met een ander LMS of CRM systeem of platform zoals Youtube of Google Services? We integreren het allemaal waardoor jullie leerervaring vrijwel eindeloos uitgebreid kan worden. Wil je meer weten over de integratie mogelijkheden? 
Laat het ons weten en we helpen je graag.

Ontketen het groeipotentieel

Ben jij nieuwsgierig wat Brighter Legends kan betekenen voor jullie organisatie? 

Vraag direct een offerte aan:

Vorige
Volgende stap

Bedankt voor uw aanvraag

Gaaf, wij hebben jouw aanvraag goed ontvangen en staan te springen om voor jou aan de slag te gaan! Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op.
Woops! Er lijkt iets te zijn misgegaan. Probeer het nog eens, of mail naar welkom@brigtherorange.com