Word een aantrekkelijke werkgever met behulp van een sterke leer- en ontwikkelcultuur.

Het is duidelijk dat L&D onderdeel is van een cultuur, en een cultuur waar steeds meer werknemers naar op zoek zijn. Een sterke leercultuur maakt een bedrijf anno 2022 een fantastische plek om te werken! En met een online academy bouw jij aan jouw employer branding. Klaar om jullie leercultuur onder de loep te nemen?

Doe de gratis leerscan

Hoe word én blijf je een aantrekkelijke werkgever?

Door de krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om bezig te zijn met de betrokkenheid van potentieel en bestaand personeel. Betrokkenheid is namelijk een belangrijk criterium om werknemers aan te trekken en te binden. En betrokkenheid gaat een laagje dieper dan een goed salaris en flexibele uren. Zorg dat medewerkers trots zijn om bij jullie te werken! Creëer een fijne werkomgeving met ruimte om te leren en fouten te maken. Want groeiende werknemers zijn gelukkiger en zullen jou eerder zien als een aantrekkelijke werkgever.

Ruimte voor ontwikkeling

Ruimte voor ontwikkeling stimuleert de productiviteit én het verhoogt de duurzame inzetbaarheid. Een academy helpt om je opleidingsbeleid vorm te geven.

Meer betrokken- en verbondenheid

De beste werkgevers zorgen voor betrokken personeel. Een leercultuur versterkt dit, want als zij zich ontwikkelen werken ze prettiger en zijn loyaler.

Creëer een lerende organisatie

Zorg dat ieder individu zichzelf kan ontwikkelen. Geen eenmalige training, maar continu leren. Een open cultuur waar leren en zelfreflectie de norm is.

De sleutel tot aantrekkelijk werkgeverschap
De sleutel ligt in de combinatie van verschillende elementen. Je hoeft echt geen wekelijkse kroegentocht te organiseren. Maar een feestje op zijn tijd om gezamenlijk een mijlpaal te vieren of een teambuilding dagje helpt weer wel.

Hieronder staan voorbeelden die bijdragen:

Daag medewerkers uit om zichzelf te ontwikkelen

Zorg dat iedereen, ongeacht de positie, als een volwaardig lid van de organisatie wordt behandeld.

Geef werknemers een gevoel van vertrouwen en vrijheid

Zorg ervoor dat iedereen open kan praten

Een motiverend salarispakket met idem voorwaarden


Last, but not least.
Maak het waar en wees een aantrekkelijke werkgever!


Onze minor-studenten hebben vanuit het leerplatform toegang tot specifieke informatie die ze op hun eigen tempo en leerbehoefte eigen kunnen maken.


Dimitri van de Kelft
Avans minorcoördinator Factory of the Future


We hebben in Brighter Legends een partner gevonden om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. De persoonlijke begeleiding hebben wij als zeer prettig ervaren.

Joan van de Mortel
Owner J. vd Mortel Hekwerken & Poorten

Wij vinden het heel tof om samen te bouwen aan een nieuw leerplatform voor de maakindustrie! Onze technologie in combinatie met inhoudelijke kennis van Brighter Legends zorgt voor een uniek aanbod voor de hele sector!

Ivo Hopmans
CEO Hubper

55% van de werknemers zegt dat ze training nodig hebben om hun werk goed te kunnen (blijven) doen

Bron: “The State of L&D in 2022” door Society for Human Resource Management

Voordelen van het Brighter Legends leerplatform

Laagdrempelig

De academy is voor zowel gebruikers als contentmakers zeer intuïtief. Dit maakt het  eenvoudig om het slimme leren vlot en succesvol te implementeren.

Schaalbaar

Een online academy leent zich perfect voor het creëren van een future proof organisatie. De jarenlange kennis kan zo gebruikt worden om de jonge generatie aan te trekken en bij te scholen.

Efficiënt werkplekleren

De branche specifieke trainingen zijn relevant en passend voor de dagelijkse praktijk. De inhoud is gemaakt door én voor de maakindustrie. Het geleerde kan hierdoor direct toegepast worden.

Is jouw organisatie al een lerende organisatie?

Doe de leerscan en krijg inzicht waar je staat! Zie hoe jullie bedrijf scoort op vier succesfactoren voor een leercultuur. Het geeft je handvaten op de onderdelen waar rendement te behalen valt.

Doe de gratis leerscan

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een eigen academy?

Download hier de whitepaper “in 5 stappen naar jouw academy” of vraag een demo aan.
Jerram en Lize helpen je graag verder. Bel 073 303 7900 of stuur ons een mailtje via welkom@brighterlegends.com